Μιχάλης Μαρίνος: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Δαμιανό»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Δαμιανό»

Ο Μιχάλης Μαρίνος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Δαμιανό που υποδύεται στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο Δαμιανός είναι πολύ ερωτευμένος με τη Φαίη και νομίζει ότι θα την παντρευτεί. Όταν μάθει ότι τον κοροϊδεύει, πώς θα αντιδράσει;

Δεν ξέρω να σ' το πω. Η Φαίη έχει έναν τρόπο να κουκουλώνει τα πράγματα, να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να του ρίχνει στάχτη στα μάτια. Η αγάπη του Δαμιανού είναι τέτοια, που είναι σαν να θέλει ο ίδιος να παραμυθιάζεται από τη Φαίη. Είναι κάτι που πολλοί το κάνουμε στη ζωή μας. Όταν μια αλήθεια δεν θέλουμε να τη δούμε κατάματα, είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε την κάθε δικαιολογία που μας λέει ο άλλος, γιατί είναι δύσκολο να δεχτούμε την ανατροπή της πραγματικότητας.

Το έχεις κάνει ποτέ;

Στη ζωή μου δεν έχω εντάσεις, δεν έχω δεύτερες σκέψεις, δεν έχω συγκρούσεις. Μου αρέσει να αντιμετωπίζω με ρεαλισμό τα πράγματα και να αντιμετωπίζω τα πάντα με διάλογο, κατανόηση, ανοχή και αντοχή, οπότε αυτό δεν μου επιτρέ­πει να εθελοτυφλώ.

Δηλαδή, δεν έχεις καμία σχέση με τον Δαμιανό!

Ναι! (Γέλια.) Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι, ενώ στη ζωή μου είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, όταν πηγαίνω στο γύρισμα και είμαι έτοιμος να υποδυθώ τον Δαμιανό μεταμορφώνομαι: Έχω ένα νεύρο και μία ένταση δημιουργική.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved