«Μήλον της έριδος» ο Λάκης Λαζόπουλος
Media

«Μήλον της έριδος» ο Λάκης Λαζόπουλος

 «Μήλον της έριδος» ο Λάκης Λαζόπουλος. Τον διεκδικούν τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το Epsilon.

Και τα δυο κανάλια θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον δημοφιλή σατιρικό δημιουργό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ο Λάκης Λαζόπουλος και η σάτιρά του, λείπουν από την ελληνική τηλεόραση. Όπως επίσης λείπουν και τα... νούμερα τηλεθέασης που έφερνε στο κανάλι που τον φιλοξενούσε.

Δύο κανάλια ερίζουν για το ποιο θα φιλοξενήσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Πρόκειται για τον ΑΝΤ1, με τον οποίο ο Λάκης μιλά καθαρά για την παραγωγή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», αλλά και για το «Ε», όπου ο δημιουργός ενδέχεται να αναλάβει σημαντική θέση πίσω από τις κάμερες.

Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επιθυμεί να βγει από τη συχνότητά του το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το οποίο θα έβαζε ξανά τον Λάκη στην πρόκληση να σατιρίσει την πολιτική επικαιρότητα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά των θρυλικών «Μήτσων», και μάλιστα με αναφορές στο σήμερα...

Από την άλλη μεριά, ο δημοφιλής κωμικός φαίνεται ότι συζητά και με το καινούργιο «Ε» και, αν ευοδωθούν οι συζητήσεις, οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει πολύ σημαντική θέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved