Βραβείο Emmy για το «Kara Sevda»!
Media

Βραβείο Emmy για το «Kara Sevda»!

Βραβείο Emmy για το «Kara Sevda»!

Η τουρκική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Oζτσιβί βραβεύτηκε με Emmy στην κατηγορία καλύτερης τηλενουβέλας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η espresso, είναι η πρώτη τουρκική σειρά που βραβεύεται με το διεθνές βραβείο νια σειρές που προβάλλονται εκτός Αμερικής. Στην τελετή απονομής στη Νέα Υόρκη το βραβείο παρέλαβαν η σκηνοθέτρια Χιλάλ Σαράλ, η σεναριογράφος Μπουρτζού Γκιοργκιούν Τόπτας και ο CEO της εταιρίας παραγωγής Ay Yap m Κερέμ Τσάταϊ.

Υπόθεση
Ο Κεμάλ είναι ένας φτωχός νέος που σπουδάζει μηχανικός στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, εργάζεται για να μπορεί να βοηθά την οικογένειά του. Η Νιχάν είναι μια όμορφη και πλούσια κοπέλα που έχει ταλέντο στη ζωγραφική.
Όταν οι διαφορετικοί κόσμοι των δυο νέων σμίξουν τυχαία, ο έρωτας που θα νιώσουν θα τους παρασύρει στη δίνη του. Όμως η Νιχάν θα υποχρεωθεί να απαρνηθεί τον Κεμάλ και να παντρευτεί τον Εμίρ, προκειμένου να σώσει τον αδερφό της. Ο Κεμάλ, βαθιά πληγωμένος, θα φύγει για να ξεχάσει.
Πέντε χρόνια αργότερα, ο Κεμάλ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη ως ένας πολύ επιτυχημένος μηχανικός και πλειοδοτεί έναντι του Εμίρ σε μια δημοπρασία για ένα κατασκευαστικό έργο. Η επιστροφή του θα αναστατώσει και πάλι τη ζωή της Νιχάν, που ενώ δείχνει ευτυχισμένη στον γάμο της, στην πραγματικότητα ο έρωτάς της για τον Κεμάλ παραμένει ζωντανός. Αντίθετα, ο Κεμάλ νιώθει απίστευτο θυμό για την κοπέλα που τον πλήγωσε τόσο βαθιά και τον απαρνήθηκε χωρίς προφανή λόγο.
Η μοίρα θα οδηγήσει τον Κεμάλ να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσει ότι η αληθινή αγάπη δεν τελειώνει όσο μεγάλη κι αν είναι η απόσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved