Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με παγιδεύει, ούτε νιώθω άσχημα που πολλοί με γνωρίζουν σαν Ντάλια»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με παγιδεύει, ούτε νιώθω άσχημα που πολλοί με γνωρίζουν σαν Ντάλια»

Για την επιτυχία που σημείωσε το Παρά Πέντε, τις επαναλήψεις αλλά και για το έχει υπάρξει στιγμή που να έχει μετανιώσει κάτι στην καριέρα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη.

Νιώθετε να σας παγιδεύει η επιτυχία του «Παρά πέντε» και να θέλετε να την επαναλάβετε;

Δεν το σκέφτομαι έτσι. Απλώς θα μου άρεσε να μου προτείνουν ξανά ένα ωραίο ρόλο, καλογραμμένο. Που δεν είναι σύνηθες να είναι ένας ρόλος καλογραμμένος στην τηλεόραση και να γίνεται με σωστές προδιαγραφές. Τώρα, όλα με την κρίση γίνονται πιο φτηνά και οι χρόνοι των γυρισμάτων όλο και μικρότεροι. Δεν με παγιδεύει, ούτε νιώθω άσχημα που πολλοί με γνωρίζουν σαν Ντάλια. Είναι μια δουλειά που αγάπησα και είμαι περήφανη που έκανα. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή της τηλεόρασης... και μοιραία θα με ξέρουν από την τηλεόραση»

Σας ενοχλεί που παίζεται ακόμα αυτή η σειρά αλλά δεν πληρώνεστε;

«Το έχω αποδεχτεί και για την ακρίβεια δεν θεωρώ ότι έχω μείνει απλήρωτη, αλλά ότι έχουν καθυστερήσει να με πληρώσουν. Πιστεύω ότι θα πάρω τα λεφτά μου κάποια στιγμή»

Αν κοιτάξετε πίσω, υπάρχει κάτι που μετανιώνετε; «Όχι, γιατί ακόμα και οι δουλειές που δεν ήταν τόσο αξιόλογες με ένα μαγικό τρόπο με οδήγησαν σε . κάτι πολύ καλό. Κάθε κακή επαγγελματική μου στιγμή μου έστειλε μια καλύτερη. Οπότε δεν μετανιώνω για κάτι. Όλα είναι στο νήμα μιας πορείας που πήγε καλά», λέει η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved