Bahar: Όταν θα ανακαλύψει η Μπαχάρ πως…
Media

Bahar: Όταν θα ανακαλύψει η Μπαχάρ πως…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, ο Περτέβ και η Γκανιμέτ έχουν βγει το πρώτο τους ραντεβού, μαζί τους είναι και η Σετσίλ.

Το σχέδιο της Ζουχάλ και της Σετσίλ, λειτουργεί άψογα. Η Χιούλγια, η Εφσούν και η Σουλτάν βρίσκονται στον συμβολαιογράφο. Η Εφσούν και η Σουλτάν μεταβιβάζουν όλα τους τα υπάρχοντα στη Χιούλγια. Η Σουλτάν, όμως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη μ' αυτό που κάνουν, διότι η Χιούλγια έχει πάρει τα σπίτια της, τα ταξί της, το αυτοκίνητό της, μέχρι και το δαχτυλίδι, που φοράει. Η Εφσούν, ο Αρντά, η Σουλτάν και η Νουράν είναι στη φτωχογειτονιά.

Η Σουλτάν είχε την ιδέα να κρύψει ένα από τα σπίτια της και να μην το μεταβιβάσει στη Χιούλγια και μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, θα μείνουν προσωρινά εκεί. Όταν θα ανακαλύψει η Μπαχάρ πως έχουν μετακομίσει στη φτωχογειτονιά, αρνούνται να της δώσουν εξηγήσεις και κερδίζουν χρόνο με ψέματα. Το σπίτι της Εφσούν και της Σουλτάν έχει πολλούς επισκέπτες από την πρώτη βραδιά και αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Εφσούν. Ειδικά όταν η επισκέπτης είναι η Μπαχάρ. Η Ρεϊχάν εμφανίζεται πάλι ένα βράδυ μπροστά στον Ατές.

Αυτή τη φορά, κινδυνεύει και ο Ατές θα τρέξει για να τη βοηθήσει. Η Χιούλγια έχει πουλήσει τα πάντα και έχει μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τα χρέη του αδελφού της στον τοκογλύφο…, με τον οποίο έχει βρεθεί κρυφά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved