Media

Ελένη: Έμαθε στον αέρα από τον Κώστα Κόκλα ότι πέθανε ο …

Gossip-tv Team

 Καλεσμένος στην Ελένη ήταν ο Κώστας Κόκλας. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε πότε παίρνει πολλά κιλά και επεσήμανε ότι σ’ αυτή τη φάση είναι στα καλύτερά του.

Ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στο ισχαιμικό επεισόδιο που είχε και ήταν στην κλινική «Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο και ήμουν στην κλινική και σε πληροφορώ ήμασταν εννιά άτομα μέσα στο δωμάτιο, έξι δεν είχαν βάλει το τσιγάρο στο στόμα, είναι το άγχος της εποχής, τα βάσανα, η καθημερινότητα… πρέπει να προσέχουμε, την διατροφή μας, να κάνουμε γυμναστική, λίγο ξενύχτι, λίγο ποτό, όπως έλεγε και η μάνα μου και ο πατέρας μου πρέπει να μην το παρακάνουμε…» Και η Ελένη γνώριζε τους γονείς του ηθοποιού και του είπε: «ο μπαμπάκας σου…». Και ο ηθοποιός είπε: «Ναι ο Μίμης, συγχωρεμένος… τον χάσαμε. Έφυγε, έφυγε… Ο Μίμης δεν άντεξε όταν έφυγε η μητέρα μου…».

Και η Ελένη δεν δίστασε να πει: «Συγγνώμη, τον χάσατε; Έστω και αργά να πω ότι είχες έναν υπέροχο πατέρα, εκπληκτικός οικοδεσπότης, ωραίος άνθρωπος… δεν ήξερα ότι έφυγαν οι γονείς σου. Κώστα έχω από τα χεράκια του πατέρα σου στο σπίτι μου μία υπέροχη συκιά, επειδή όταν είχα έρθει στο σπίτι σου τα είχα φάει όλα τα σύκα σας και είχε ενθουσιαστεί και είχα πιει και κόκκινο κρασί, που δεν έχω πιει πουθενά καλύτερο… και μου είχε πει ότι θα έρθει να μου φυτέψει δύο ρίζες, και είχε έρθει… και υπάρχει στο σπίτι μου ένα θεόρατο, υπέροχο δέντρο… Στεναχωρήθηκα πολύ, μου άρεσαν οι γονείς σου».
Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved