Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετεί το «Καμ μπακ»
Media

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετεί το «Καμ μπακ»

Ένα κουαρτέτο ηθοποιών σε μια σπαρταριστή ιστορία.

Το καμ μπακ, η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη, ανεβαίνει στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης «ξετυλίγουν» την «κωμωδία της μνήμης», η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!

Ένας παροπλισμένος, πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Ακης Γλυκοφρίδης, σκοπεύει να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που θα συγκλονίσει το Πανελλήνιο: Με ένα καυτό dvd που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Μόνο που λίγες ώρες πριν τη ζωντανή μετάδοσή της, διαπιστώνει ότι έχει χάσει το dvd. Μέσα σε ένα ταξί. Το έχει βρει ο επόμενος πελάτης. Η Όλγα.

Σαν έμπειρο λαγωνικό που είναι ο Άκης Γλυκοφρίδης καταφέρνει και την εντοπίζει. Η Όλγα πράγματι έχει βρει το dvd στο ταξί, το έχει πάρει σπίτι της και δεν έχει καμία αντίρρηση να του το δώσει. Αρκεί να θυμηθεί τι το έκανε. Τη δυσκολεύει τρομερά όμως η κατά διαστήματα αμνησία της. Και τώρα, είναι ένα τέτοιο διάστημα. Μένουν μόνο δύο ώρες πια μέχρι την εκπομπή στην οποία έχει προαναγγελθεί ότι θα προβληθεί το φοβερό ντοκουμέντο. Δύο ώρες. Όσο δηλαδή κρατάει και μια θεατρική παράσταση. Όλα θα συμβούν τώρα. Μέσα από ένα κωμικό ταξίδι ανάκλησης της μνήμης.

Σε αυτή την αναζήτηση της πολύτιμης ανάμνησης συμμετέχει και η Μαίρη, νεότερη αδελφή της Όλγας, όχι εντελώς στα καλά της και αυτή. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν έρχεται για να τα απλουστεύσει ο Τζώννυ ο Βιαστικός. Ο μπράβος από το κανάλι, ένας αβρός συνδυασμός κτηνώδους δύναμης και ογκώδους άγνοιας. Φυσικά συμμετέχει και ο άμεσα ενδιαφερόμενος, στα πρόθυρα της κατάρρευσης πλέον, ο Άκης, και βέβαια στο επίκεντρο, η ίδια η Όλγα, η οποία, στην κυριολεξία, ό,τι θυμάται χαίρεται, εκτός από το τι έκανε το dvd.

Σε δύο ώρες η εκπομπή βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved