Media

Nomads: Τα «πυρά» του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Βασιλική Μιλλούση

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Nomads και βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό. Ο Iron Mike μίλησε ανοιχτά για όλους τους παίκτες και άδειασε την Βασιλική Μιλλούση!

«Εγώ την πρώτη φορά απλά βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν με ψήφισε η Βασιλική. Είχαμε βγάλει κάποιες κατευθυντήριες, Πιστεύω ότι οι σχέσεις χτίζονται μέσα από την καθημερινότητα και την καλή επικοινωνία….

Με τη Βασιλική πίστευα στο δικό μου ρομαντικό κόσμο πάντα, με όσα είχαμε περάσει και χτίσει, ότι θα μου πει… Με «πούλησε», είναι βαριές λέξεις. Δεν θεωρώ τίποτα απ’ όλα αυτά. Απλά πίστευα ότι όταν καθόμαστε και κοιταζόμαστε στα μάτια, αν μη τι άλλο θα μου έλεγες τι σε έχει ενοχλήσει είτε τα βρούμε είτε όχι. Δεν είχα ιδέα ότι θα με ψηφίσει, νόμιζα ότι ήμασταν ομάδα. Ήταν το στήριγμά μου η Βασιλική. Με πείραξε, με ξάφνιασε… Ένας από τους λόγους που ήθελα να φύγω κιόλας είναι ότι έβλεπα τους ανθρώπους να αγριεύουν προς το τέλος… Εγώ έχω την πολυτέλεια να μιλάω ευθέως στις κάμερες, έτσι με δίδαξε η οικογένειά μου… Εγώ πήγα με το σταυρό στο χέρι σ’ ένα ριάλιτι».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved