Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Ελένη, θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε σχέση με τον Κωνσταντίνο…
Media

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Ελένη, θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε σχέση με τον Κωνσταντίνο…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, στο νεοκλασικό σπίτι στο Μαρούσι, οι προστριβές και οι φασαρίες μεταξύ των δυο συγκατοίκων συνεχίζονται.

Μέσα σ’ αυτόν τον πανικό προστίθεται ένα ακόμη πρόβλημα. Η θεία της Ελένης, η Μάρω, καταφθάνει στο σπίτι, με την πρόφαση ότι έχει έρθει για απλή επίσκεψη, αλλά στην ουσία έχει σκοπό να παντρέψει την Ελένη.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται ιδιαίτερα συμπαθής στη θεία, με αποτέλεσμα εκείνη να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο, ακόμα και ψέματα, για να τους τα φτιάξει. Η Ελένη, θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε σχέση με τον Κωνσταντίνο, σκαρφίζεται ένα σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος, ο Μάνθος, η Πέγκυ, η Ματίνα και φυσικά η ίδια. Αρχικά, προσπαθούν να πείσουν τη θεία Μάρω ότι η Ελένη με τον Μάνθο και ο Κωνσταντίνος με την Πέγκυ είναι ζευγάρια. Το σχέδιο αυτό όμως αποτυγχάνει και μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο.

Η Ελένη της λέει ότι η Ματίνα και ο Κωνσταντίνος είναι αρραβωνιασμένοι. Και αυτό το σχέδιο όμως δεν ολοκληρώνεται, μια και την τελευταία στιγμή, η Ελένη ανακαλύπτει ότι η θεία της σκοπεύει να της δώσει το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, εάν αρραβωνιαστεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved