Στην υγειά μας ρε παιδιά με αγαπημένους ηθοποιούς
Media

Στην υγειά μας ρε παιδιά με αγαπημένους ηθοποιούς

Μια ξεχωριστή βραδιά χαράς και κεφιού, με μια παρέα αγαπημένων ηθοποιών, θα απολαύσουμε στην εκπομπή «Στην υγείας μας ρε παιδιά»,

το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Φάνης Μουρατίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ανδρέας Μορφονιός, Πέμυ Ζούνη, Άκης Σακελλαρίου, ΄Αννα Μαρία - Παπαχαραλάμπους, Ιωάννα Παππά, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Ορφανός, Άννα Μενενάκου, Ίρις Πανταζάρα, Ξανθή Γεωργίου και Άννα Μάγγου, όλοι μια συντροφιά, διασκεδάζουν και τραγουδούν, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. Στήνουν μάλιστα και το δικό τους πάλκο και το χαίρονται με την καρδιά τους.

Σε ρόλο GUEST, η Μελίνα Κανά, ο Δημήτρης Μπάσης και η Κατερίνα Κούκα που ερμηνεύουν διαχρονικά λαϊκά τραγούδια και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους .
Ξεχωριστή στιγμή - έκπληξη η σύμπραξη του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, με τον Χρήστο Μάστορα και τη Γιώτα Νέγκα σε μια εξαιρετική μελωδική συνύπαρξη.
Μαζί τους και οι νεότεροι τραγουδιστές: Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Ανδρέας Λάφης και Μαίρη Δούτση, που συμπληρώνουν το παζλ της χαράς και του γλεντιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved