Ο Ant1 περνά στην αντεπίθεση
Media

Ο Ant1 περνά στην αντεπίθεση

Ανω κάτω έχει γίνει o ANT1, μετά την απόφαση του Σκάι να ετοιμάσει ένα λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με καλεσμένους τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε μια σπέσιαλ έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής «Στην υγείας μας ρε παιδιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, ο Γιώργος Λιάγκας και οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νικολέττα Ράλλη, Αφροδίτη Γραμμέλη και Θανάσης Πασσάς θα μας πουν τα κάλαντα με τον δικό τους τρόπο.

Η είσοδος του νέου έτους θα γίνει με πολύ κέφι και τραγούδι, καθώς στη σπέσιαλ εκπομπή του «Late night show», που θα μεταφερθεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, βασικός καλεσμένος θα είναι ο Αντώνης Ρέμος! Η εκπομπή, που θα μαγνητοσκοπηθεί το προσεχές διάστημα, θα είναι εκείνη με την οποία θα αλλάξει χρονιά το κανάλι του Αμαρουσίου και θα προβληθεί εκτάκτως στην prime time ζώνη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βασικά στελέχη του σταθμού, ο δημοφιλής τραγουδιστής θα δώσει εκ βαθέων αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει συχνά, στην οποία θα μιλήσει ακόμη και για προσωπικά θέματα. Φυσικά θα ερμηνεύσει και μεγάλες επιτυχίες του τόσο από το παλιότερο ρεπερτόριό του όσο και καινούργια σουξέ. Μαζί του στο πλατό, για να υποδεχτούν τον νέο χρόνο, λέγεται ότι θα βρεθούν και αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοί του. Η παραγωγή έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Βασίλη Καρρά, τη Γλυκερία, τον Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες και περιμένει πώς και πώς τη θετική απάντησή τους, ώστε να προχωρήσει στο γύρισμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved