Κατερίνα Καραβάτου: Η κριτική στον Κρατερό και οι φίλιες που έχει δημιουργήσει στον χώρο
Media

Κατερίνα Καραβάτου: Η κριτική στον Κρατερό και οι φίλιες που έχει δημιουργήσει στον χώρο

Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, είναι σίγουρα ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Οι δυο τους μιλούν για την κριτική που ασκεί ο ένας στον άλλον αλλά και για τις φιλίες που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν στο πέρασμα του χρόνου μέσα από τη δουλειά τους…

Εχεις κάνει αρνητική κριτική στον Κρατερό; Κ.Κ.: Σε επίπεδο κριτικής δεν είμαι και ο πιο σκληρός άνθρωπος που μπορεί να φανταστείς, αλλά στην περίπτωση του κυρίου Κατσούλη δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα!

Κρ. Κ.: Είμαι κι εγώ πολύ αυστηρός από μόνος μου. Είμαστε τυχεροί και οι δύο και εκείνη δεν έχει χρειαστεί να μου κάνει πολύ αυστηρή κριτική και εγώ δεν χρειάστηκε να τη δεχτώ. Στα χρόνια που είμαστε μαζί συμμετείχα σε δουλειές που πήγαν πολύ καλά και που αν μη τι άλλο η παρουσία μου ήταν αξιοπρεπής. Δεν μπορώ να πω αν ήταν καλή ή όχι. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορούν να το πουν οι άλλοι.

Κ.Κ.: Γενικότερα συζητάμε πολύ οτιδήποτε γίνεται, από πριν, οπότε ανταλλάσσουμε απόψεις.

Εσύ, Κατερίνα, υπάρχουν άτομα με τα οποία να έχεις συνεργαστεί και να έχουν μείνει ως φίλοι στη ζωή σου;

Κ.Κ.: Εγώ γενικά δεν κάνω πολύ εύκολα φιλίες. Φυσικά από την πορεία μου στην τηλεόραση υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους θεωρώ και φίλους μου, αλλά δεν είναι ότι θα ήθελα να έχω περισσότερους φίλους και δεν μου έκατσε. Οι συνεργάτες είναι άνθρωποι με τους οποίους συνδιαλέγεσαι, συμπορεύεσαι και εάν είναι να κρατήσει αυτό το πράγμα είναι ευχής έργον. Υπάρχουν καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ για πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι φίλοι μου. Είμαι όμως ένας τυχερός άνθρωπος, γιατί υπήρξα πολύ ψύχραιμη σε αυτό από την αρχή δεν είναι ότι ξαφνικά απομακρύνθηκα από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Ήξερα, και ξέρω ποιοι άνθρωποι από αυτούς θα είναι στη ζωή μου και ποιοι όχι. Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved