Λιάγκας και Αρναούτογλου κόβονται μαζί από την Late Night ζώνη. Δείτε το γιατί…
Media

Λιάγκας και Αρναούτογλου κόβονται μαζί από την Late Night ζώνη. Δείτε το γιατί…

Από εχθές κυκλοφορεί ευρέως στα δημοσιογραφικά γραφεία πως ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή του Late Night κόβονται από τον Ant1 άμεσα.

Η πραγματικότητα είναι λίγο πιο σύνθετη από ότι έχει μέχρι στιγμής ακουστεί. Κι αυτό γιατί δεν κόβεται μόνο ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το 2 Night Show που ήταν προγραμματισμένο να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά και την επιστροφή του παρουσιαστή από το Παλάουαν μετά το τέλος του Nomads.

Όπως ήταν τα αρχικά πλάνα οι δύο εκπομπές θα έβγαιναν από δύο ημέρες την εβδομάδα, Τρίτη και Τετάρτη το Late Night και το πιθανότερο Πέμπτη και Παρασκευή το 2 Night Show. Αυτό είχε σχεδιαστεί και αυτό είχε ανακοινωθεί κιόλας από το κανάλι.

Το κανάλι όμως πήρε μια στρατηγική απόφαση ριζικής αλλαγής της δομής και της φυσιογνωμίας της Late Night ζώνης. Μια απόφαση που επηρέασε τελικά το μέλλον των δύο talk shows αφού η πρώτη κίνηση προς τη νέα κατεύθυνση που θέλει ο σταθμός να χαράξει ήταν το κόψιμο και των δύο εκπομπών. Και αυτής του Γιώργου Λιάγκα που ήταν στον αέρα μέχρι πριν από τα Χριστούγεννα και αυτής του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν στα πλάνα από τον Ιανουάριο.

Φυσικά ενημερώθηκαν και οι δύο και όπως μάθαμε συναντήθηκαν και οι δύο –όχι μαζί, ο καθένας μόνος του με τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Αποφάσεις για το μέλλον δεν έχουν τουλάχιστον προς το παρόν παρθεί αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, εκτός από την επιστροφή της πολύ βραδινής ζώνης σε αυτή την μορφή τουλάχιστον για αυτήν την τηλεοπτική σεζόν. Για το μέλλον, βλέπουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved