H πρωταγωνίστρια της «Anne» είναι… Ελληνίδα!
Media

H πρωταγωνίστρια της «Anne» είναι… Ελληνίδα!

Η Κανσού Ντερέ φέτος κλέβει τις εντυπώσει με την ερμηνεία της στην καθημερινή τουρκική σειρά που προβάλλει ο ΑΝΤ1 με τίτλο «Anne». 

Η αψεγάδιαστη εικόνα της μόνο απαρατήρητη δεν περνά γι αυτό και ξεκίνησε την καριέρα της ούσα μοντέλο αλλά και το κεντρικό πρόσωπο σε γνωστή μάρκα καλλυντικών. Η αγάπη της όμως για την υποκριτική πάντα υπήρχε μέσα της και έτσι πολύ σύντομα κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Εζέλ» που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Τουρκία το 2006. Επιπλέον μέσα από τους ρόλους της στον «Εζέλ», στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή’ και φέτος στην «Αnne» κατάφερε να γίνει ιδιαιτέρου αγαπητή και στο ελληνικό κοινό το οποίο την έχει κατατάξει σε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γειτονικής χώρας.

Αυτό ωστόσο που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η Κανσου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ελλάδα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η λαμπερή πρωταγωνίστρια, γεννήθηκε στη Σμύρνη από γονείς ελληνικής καταγωγής και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινουπολης. Η ίδια μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για την Ελλάδα, λέγονται ότι η γιαγιά της είναι Σμυρνιά με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να επισκέπτεται την χώρα μα§ και να βλέπει τους αρχαιολογικούς χώρους παίρνοντας πληροφορίες για την ιστορία μας. «Τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, γι αυτό και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την συγκεκριμένη χώρα», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

Πηγή: TV Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved