Elif: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά – Τι θα δούμε σήμερα;
Media

Elif: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά – Τι θα δούμε σήμερα;

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η 6χρονη Ελίφ ζει με τη μητέρα της Μελέκ και τον αλκοολικό πατριό της, Βεϊσέλ, ο οποίος νοιάζεται μόνο για τον τζόγο.

Ο Βεϊσέλ έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, τη Ζεϊνέπ και τον Μουράτ. Η Ζεϊνέπ είναι μια νεαρή κοπέλα, αφοσιωμένη στις σπουδές και τη δουλειά της, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον ενώ ο Μουράτ είναι εργάτης. Η Μελέκ αρρωσταίνει και η Ελίφ πηγαίνει να της αγοράσει τα φάρμακά της. Στο δρόμο όμως ένα γατάκι κλέβει την προσοχή της μικρούλας και από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται εγκλωβισμένη στην καρότσα ενός φορτηγού, με άγνωστο προορισμό. Η Μελέκ ανησυχεί όταν η Ελίφ αργεί να επιστρέψει σπίτι και μαζί με τη Ζεϊνέπ την αναζητούν παντού. Όταν ο οδηγός του φορτηγού ανακαλύπτει το κορίτσι τη φροντίζει, επιστρέφει στην πόλη και την παραδίδει στη μητέρα της αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τον Βεϊσέλ, που του συμπεριφέρεται με ασέβεια.

Η Μελέκ είναι πολύ άρρωστη αλλά ο Βεϊσέλ, με ξύλο και απειλές, την αναγκάζει να πάει στη δουλειά της. Στην τοπική κλινική, όπου δουλεύει ως καθαρίστρια, η Μελέκ λιποθυμάει και η γιατρός της λέει πως η κατάστασή της είναι σοβαρή, έχει πνευμονία και πρέπει να νοσηλευθεί. Η Μελέκ απελπίζεται καθώς δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ από την άλλη σκοπεύει να πουλήσει την Ελίφ για να ξεπληρώσει τα χρέη του από τον τζόγο. Η Μελέκ κρυφακούει μια σχετική συζήτηση και αμέσως αναζητά λύση για να σώσει το παιδί της. Ζητάει τη βοήθεια μιας παλιάς της φίλης, της Αϊσέ και την παρακαλεί να πάρει μαζί της την Ελίφ. Λίγο μετά η Μελέκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο ενώ ο Βεϊσέλ αναζητά την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved