Elif: Η Αϊσέ και η Ελίφ βρίσκονται με την Μελέκ στο νοσοκομείο
Media

Elif: Η Αϊσέ και η Ελίφ βρίσκονται με την Μελέκ στο νοσοκομείο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αϊσέ και η Ελίφ βρίσκονται με την Μελέκ στο νοσοκομείο και εκεί εμφανίζονται και ο Βεϊσέλ με τη συμμορία αναζητώντας την Ελίφ.

Η Αϊσέ αντιλαμβάνεται τον μεγάλο κίνδυνο, που βρίσκεται το παιδί και καταφέρνει να το βγάλει από το κτίριο κρυφά. Η Αϊσέ πηγαίνει την Ελίφ στο αρχοντικό των Εμιρόγλου, όπου εργάζεται, στο σπίτι όπου ζει ο αληθινός της πατέρας, ο Κενάν. Η Αϊσέ προσπαθεί αρχικά να κρύψει την παρουσία της Ελίφ από την οικογένεια, ψάχνοντας μια δικαιολογία για να εξηγήσει την κατάσταση. Η παράξενη όμως συμπεριφορά της βάζουν τον Κενάν και την οικογένεια σε υποψίες.

Η συμμορία είναι δυσαρεστημένη με τον Βεϊσέλ επειδή δεν τους έδωσε την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει στο νοσοκομείο και απαιτεί από τη Μελέκ να του πει που βρίσκεται η Ελίφ αλλά εκείνη αρνείται. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι και ανησυχεί όταν δεν βρίσκει εκεί τη Μελέκ και την Ελίφ. Αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ είναι πολύ άρρωστη και πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Αρζού, η γυναίκα του Κενάν, είναι απασχολημένη με τις ετοιμασίες για το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Τουγκτσέ. Όμως ο Κενάν και η μητέρα του πιστεύουν πως οι ετοιμασίες είναι υπερβολικές και κακομαθαίνουν τη μικρή, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Αρζού. Η Αρζού φέρεται άσχημα στο προσωπικό ενώ χρησιμοποιεί μια υπηρέτρια, την Γκόντσα για υλοποιεί τους στόχους της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved