Μυριέλλα Κουρεντή: «Ένιωσα πάρα πολύ εκτεθειμένη»
Media

Μυριέλλα Κουρεντή: «Ένιωσα πάρα πολύ εκτεθειμένη»

Η Μυριέλλα Κουρεντή απείχε τρία χρόνια από την τηλεόραση. Ηταν επιλογή της ή δεν υπήρχαν προτάσεις που να την κάνουν να δεχτεί;

«Μου είχαν προταθεί κάποια πράγματα, αλλά η ανάγκη μου να αποστασιοποιηθώ λίγο από την επικαιρότητα ήταν μεγάλη μετά το «Just the 2 of us» και τα «Κλεμμένα Ονειρα». Γίνεσαι το πρόσωπο που όλοι ξέρουν και μπορεί να θέλουν και να πολεμήσουν» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ένιωσες δηλαδή πως κάποιοι θέλησαν να σε πολεμήσουν;

«Ένιωσα πάρα πολύ εκτεθειμένη. Οι άνθρωποι έκαναν απλά τη δουλειά τους. Τότε δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τη δημοσιότητα.»

-Και με τη δόξα η γίνεται;

«Η δόξα είναι κάτι που μπορεί να διαρκέσει πολύ λίγο και μετά να σε ξεχάσουν όλοι. Το ήξερα και τότε. Όλη αυτή η αναγνώριση που πήρα δεν σήμαινε κάτι για εμένα. Εγώ ήθελα απλά να κάνω τη δουλειά που αγαπώ και να είμαι καλή σε αυτό.»

-Προτίμησες να αποστασιοποιηθείς λοιπόν και όχι να διεκδικήσεις ρόλος και καλύτερα χρήματα.

« Ήταν η μόνη μου επιλογή. Ήθελα να δω και τον εαυτό μου μέσα σε όλο αυτό το πρωτόγνωρο σκηνικό. Δεν έγινα ηθοποιός για να με μάθει ο κόσμος. Μπήκα εντελώς ρομαντικά και εντελώς τυχαία. Η αναγνωρισιμότητα και η δουλειά με τα περισσότερα χρήματα δεν με ενδιέφεραν. Ήθελα να κλείσω μια δουλειά που ναι μεν θα μπορέσει να με ζήσει, αλλά και θα με εξελίξει»

-Τώρα που το κοιτάς από απόσταση θα έκανες κάτι διαφορετικό;

«Η αλήθεια είναι πως θα άρπαζα κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω όμως πως η απόσταση που πήρα μου έκανε καλό, παρόλο που δεν εκμεταλλεύτηκα την αναγνωρισιμότητα.»

-θα πήγαινες ξανά στο «Just the 2 of us»;

«Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Θα πήγαινα ξανά. Ισως αν είχα αυτή την ευκαιρία τώρα, να διαχειριζόμουν διαφορετικά το μετά και όσα έφερε μαζί της.»

-Η σχέση σου με το τραγούδι και τη μουσική;

«Εχω την μπάντα «Broken Radio» με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και κάνουμε live εμφανίσεις. Η μουσική είναι π μεγάλη μου αγάπη. Μου δίνει ζωή. Η μπάντα δημιουργήθηκε γιατί θέλαμε να φτιάξουμε μία : με την οποία ο κόσμος θα διασκεδάζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved