Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Αν δεν αδράξει το καλάμι και μείνει συνειδητοποιημένος και σεμνός, θα…»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Αν δεν αδράξει το καλάμι και μείνει συνειδητοποιημένος και σεμνός, θα…»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη, σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης θα μπορούσε πλέον να χαρακτηριστεί «κλασικός» με τόσα διαφορετικά projects που έχει κάνει και είναι «σιγουράκι» για να σου τρέξει ένα project θα, θα ήθελα όμως να τον βλέπω πιο σπάνια στην τηλεόραση. 2 projects 3-4 μηνών το χρόνο αρκούν, γιατί «καίγεται» πλέον. Κατανοώ, όμως, την ανασφάλεια ενός πρώτου ονόματος»

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Γιώργος γεννήθηκε για τηλεοπτικές εκπομπές λόγου. Είναι ευφυής, γρήγορος τηλεοπτικά και ταλαντούχος. Ξέρει πώς να μην περνά απαρατήρητος και κάνει επιθετική τηλεόραση. Δεν του έχει «κάτσει» το project ακόμα. Νομίζω ότι θα πρέπει να ανανεωθεί από παλιούς «καμένους» συνεργάτες που μόνο «βαρίδια» είναι στις προσπάθειες του»

Σάκης Τανιμανίδης: «Επιτέλους κάποιος επικεφαλής τόλμησε το διαφορετικό και το κοινό ακολούθησε. Ο Σάκης είναι το νέο hot όνομα στην παρουσίαση και, επειδή είναι έξυπνος, καθημερινά βελτιώνεται. Αν δεν αδράξει το καλάμι και μείνει συνειδητοποιημένος και σεμνός, θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια», λέει στο Tv Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved