Χταπόδι φούρνου ή Σούπα; Απ’ όλα έχει ο Άκης
Media

Χταπόδι φούρνου ή Σούπα; Απ’ όλα έχει ο Άκης

Καλώς ήρθατε για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στο εργαστήριο γεύσεων και αρωμάτων “KITCHEN LAB” του Άκη Πετρετζίκη. Είστε έτοιμοι για ένα διήμερο με μοναδικές συνταγές που θα σας ανοίξουν την όρεξη;

Δείτε βήμα βήμα πώς τις κάνει ο Άκης και αφήστε τους όλους άφωνους.

Το Σάββατο 27/1 o chef ετοιμάζει το πιο ζουμερό και νόστιμο Χταπόδι φούρνου με πατάτες. Το μενού ολοκληρώνεται με το κλασσικό Κέικ χωρίς γλουτένη, μια συνταγή με 100% επιτυχία, μια συνταγή που όλοι θα αγαπήσετε.

Την Κυριακή 28/1 το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του ψωμιού. Ο Άκης δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα αφράτο ελιόψωμο με πλούσια γεύση και με την πιο ξεχωριστή – ελληνική – συνταγή. Για κυρίως ακλουθούν δυο προτάσεις που ετοιμάζονται εύκολα και υπόσχονται ένα λαχταριστό αποτέλεσμα με υπέροχη γεύση και εντυπωσιακή εμφάνιση: Καροτόσουπα και Σούπα Βελουτέ με μανιτάρια.

Αν έχετε απορίες σχετικά με τη μαγειρική, αυτή είναι η ευκαιρία σας! Ρωτήστε τον chef σε όλα τα social accounts του χρησιμοποιώντας #AskAkis και στο τέλος του επεισοδίου θα σας απαντήσει μέσα από τη συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής.

Kitchen Lab στις 16:45 μόνο στον ΣΚΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved