DWTS 6: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάνει πρόβες παρέα με την κόρη της
Media

DWTS 6: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάνει πρόβες παρέα με την κόρη της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετέχει στο dancing with the stars 6 και εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της τι ρόλο παίζει ο χορός στη ζωή της. 

«Τον συνδέω με τη μουσική, γι' αυτό άλλωστε παντρεύτηκα και ντράμερ. Η μουσική είναι κομμάτι και της προσωπικής μου ζωής. Αλλά με το Dancing συμβαίνει το εξής: ξεχνάς ό,τι ήξερες για τον χορό και βρίσκεις τον άξονα σου για να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Οι δάσκαλοι χορού δεν θέλουν μόνο να έχεις ρυθμό, αλλά και τεχνική. Συγκεκριμένα ο χορογράφος μου είπε ότι, αν θέλω να τα πάμε καλά, πρέπει τα βήματα μου να είναι σαν γεωμετρικά σχήματα και ότι θα έπρεπε να σκέφτομαι μαθηματικά. Μόνο η Ευγενία Μανωλίδου και η Ελεονώρα Μελέτη μπορούν να καταλάβουν τι περνάω, γιατί είχαμε τον ίδιο δάσκαλο στο σόου, τον Ηλία Λαδά» σημείωσε η Πηνελόπη, η οποία παίρνει μαζί της στις πρόβες και την κορούλα της, Λυδία.

«Είναι η μεγάλη μου λατρεία , δεν μπορώ να την αποχωριστώ. Είναι μια τεράστια χαρά για έναν άνθρωπο να αγκαλιάζει το παιδί του και, δη, για μια μητέρα. Έχω φοβερή εξάρτηση, δεν θα σου πω ψέματα. Το παιδί ήρθε και με ολοκλήρωσε», δήλωσε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved