Ειρήνη Κολιδά: Ο άντρας που θέλει να παντρευτεί, το άγνωστο όνειρό της και οι φιλίες από το Survivor
Media

Ειρήνη Κολιδά: Ο άντρας που θέλει να παντρευτεί, το άγνωστο όνειρό της και οι φιλίες από το Survivor

Η Ειρήνη Κολιδά η οποία σαγήνευσε τα πλήθη με την παρουσία της στο πρώτο Survivor μιλάει για όλα εκείνα που δεν είχαμε μάθει μέχρι σήμερα για εκείνη και που μάλλον δεν ρωτήσαμε ποτέ... 

«Ο παραδοσιακός άνδρας, που έχει αρχές, ήθος, αξίες. Ο παλαιάς κοπής, που δεν ασχολείται με την εμφάνιση του, αλλά μου κρατάει το χέρι και είμαστε ο ένας για τον άλλο», είπε η Ειρήνη Κολιδά στη Real όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο άντρας των ονείρων της. Και μάλιστα, δεν αποκλείει και έναν ακόμα γάμο ενώ τονίζει: «θα έκανα και δεύτερο και τρίτο παιδί. Τα παιδιά είναι ευλογία».

Η όμορφη personal trainer αναφέρθηκε και στο όνειρο της να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Η υποκριτική ήταν ένα από τα όνειρα μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα μου άρεσε πάρα πολύ να δοκιμαστώ». Όσο για τις φιλίες που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, η ίδια αποκάλυψε: «Από όλα τα παιδιά κάτι πήρα, είναι όμως φυσιολογικό με κάποιους να κολλήσω παραπάνω και να γίνω φίλη. Αν και με όλα τα παιδιά με δένει κάτι ξεχωριστό, φίλη πολύ είμαι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τη Σάρα Εσκενάζυ και την Ελένη Δάρρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved