Media

Survivor 2: Βαρύ το κλίμα στους Μαχητές! «Όταν είμαι έτοιμη θα μιλήσω» - «Δεν θα αποδείξω τίποτα»

Gossip-tv Team

Survivor 2018: Βαρύ το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών.

Δεν είναι μόνο οι ήττες, δεν είναι μόνο οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης αλλά το κλίμα πιο πολύ βαραίνει με τις συμπεριφορές που τελικά καταλήγουν σε γκρίνιες, προσβολές μεταξύ των παικτών αλλά και προειδοποιήσεις.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το τελευταίο… προειδοποίηση ή απειλή; Αυτό θα μας το απαντήσει σε μερικές ημέρες η νεαρή μαχήτρια Ροδάνθη, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι η ομάδα δεν είναι δεμένη και όταν είμαι έτοιμη θα μιλήσω».

Από την άλλη μεριά έχουμε την κόντρα μεταξύ Νικόλα Αγόρου και Ηλία. Το σκηνικό ξεκίνησε από το χθεσινό επεισόδιο με τους δυο τους να έχουν μια έντονη διαμάχη σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλλουν στα αγωνίσματα αλλά και τις νίκες που φέρνουν στην ομάδα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο με την Ηλία να λέει πως: «Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, σε κανέναν που μπορεί μέσα του να πιστεύει κάτι αντίθετο. Αυτό το αντίθετο όμως δεν θέλω να συζητιέται από πίσω μου και ξαφνικά να μου εμφανιστεί μπροστά σε μια παρέα με στιλ και λίγο κοροϊδίας», είπε μεταξύ άλλων. Η ιστορία πάντως έχει αποδείξει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο καλό δεν κάνουν σε μια ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν αν και κατά πόσο μπορεί να αντιστραφεί ένα τέτοιο σκηνικό.

Δείτε τα αποσπάσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved