Media

Survivor 2: Οι ειρωνικές δηλώσεις της Μελίνας για τη Χατζίδου! «Όσο κι αν προσπάθησα να τη βοηθήσω…»

Gossip-tv Team

Survivor 2018: Το ακούσαμε κι αυτό…

Γλυκαίνει τον πόνο της η Μελίνα Μεταξά λέγοντας πως «βοηθά» την Eλένη Χατζίδου, υπονοώντας πως όταν παίζουν αντίπαλες την αφήνει να παίρνει νίκες ώστε να μην την ψηφίζουν οι συμπαίκτες της για αποχώρηση!

Αμέσως μετά την ψηφοφορία που έθεσε υποψήφιες προς αποχώρηση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Κατερίνα Χαλικά και την Ελένη Χατζίδου, η Μελίνα Μεταξά μας έκανε να γελάσουμε! Πολύ όμως! Σαν αθλήτρια θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα κι από εμάς πως όπως όποιος ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει κι όχι να βρίσκει δικαιολογίες για τις ήττες.

Η Μελίνα όμως, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, δεν το έχει μάθει αυτό. Πέρα από τα χθεσινά απαράδεκτα σχόλια και γελάκια πριν αγωνιστεί με την Ελένη Χατζίδου, αφού θεωρούσε σίγουρη τη νίκη της αλλά τελική ηττήθηκε πανηγυρικά από την τραγουδίστρια, σειρά είχαν οι ειρωνικές της δηλώσεις σχετικά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση.

«Η ψηφοφορία ήταν λίγο παράξενη για μένα. Η Κωνσταντίνα λογικό ήταν που βγήκε προτεινόμενη, είναι από τους πιο αδύναμους αθλητικά κρίκους της ομάδας. Η Ελένη Χατζίδου, όσο κι αν προσπάθησα αυτή την εβδομάδα να τη «βοηθήσω», πάλι θεώρησε η Κατερίνα ότι είναι αδύναμος κρίκος και αυτή…».

Κι εμείς μένουμε στην ατάκα της «όσο κι αν προσπάθησα αυτή την εβδομάδα να τη βοηθήσω».

Ό, τι τι; Τι θέλει να πει αυτό το κορίτσι και μιλά τόσο προσβλητικά; Ότι προτιμά να χάνει και να μην κάνει νίκες, οι οποίες κάποια στιγμή ίσως και να της χάριζαν την προσωπική ασυλία, για να μην ψηφίσουν την Ελένη Χατζίδου οι συμπαίκτες της προς αποχώρηση; Είναι μια αντίδραση και ένα υπονοούμενο που αν μη τι άλλο μόνο γέλια προκαλούν!

Υπερεκτιμά τις δυνάμεις της η Μελίνα και αγνοεί τη γνωστή λαϊκή ρήση… «Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved