Αλέξανδρος Σταύρου μιλά για το ρόλο του στην Παρθένα Ζωή
Media

Αλέξανδρος Σταύρου μιλά για το ρόλο του στην Παρθένα Ζωή

Αλλη δυναμική έχει δώσει στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παρθένα Zωή» ο Αλέξανδρος Σταύρου,

καθώς υποδύεται τον πατέρα της ομώνυμης ηρωίδας, την ύπαρξη της οποίας του απέκρυψαν επί 19 χρόνια τόσο οι γονείς του όσο και η τότε σύντροφός του και μητέρα της Ζωής.

«Πρόκειται για μια τραγική ιστορία, η οποία όμως για πολλές οικογένειες αποτελεί και πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι νέοι όταν ερωτεύονται και τους κυριεύει το πάθος δεν έχουν το μυαλό τους στην ευθύνη. Πολλοί δεν θέλουν να συνεχίσουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πολλές κοπέλες αναλαμβάνουν μόνες τους το φορτίο να μεγαλώσουν σε τρυφερή ηλικία ένα παιδί, μόνο με τη στήριξη της οικογένειας και χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες κοινωνικές δομές» σχολιάζει ο ηθοποιός στην espresso και συμπληρώνει: «Σε αυτές τις κοπέλες βγάζω το καπέλο, αν και θεωρώ σωστό ένα παιδί να μεγαλώνει και με τη μητέρα του και με τον πατέρα του για να έχει και τα δύο πρότυπα. Δεν πιστεύω ότι το μοντέλο της μονογονεϊκής οικογένειας είναι το καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σειράς, ο Αλέξανδρος εκμυστηρεύεται: «Κάθε φορά που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου σκέφτομαι πώς θα πει ο Μαρκ την αλήθεια στη Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) από τη στιγμή που την ανακαλύπτει και πώς θα αντιδράσει εκείνη. Πιστεύω ότι και τους δύο θα τους σώσει το συναίσθημα. Το παιδί πάντα θέλει να μάθει τις ρίζες του και συγχωρεί και ο πατέρας θα προσπαθήσει να μηδενίσει τον χαμένο χρόνο. Θα είναι δύσκολη και έντονη η αποκάλυψη αλλά συγχρόνως λυτρωτική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved