Εβελίνα Παπούλια: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι οικογένεια μου»
Media

Εβελίνα Παπούλια: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι οικογένεια μου»

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον ρόλο της στο Τατουάζ και τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου. Είναι η δεύτερη φορά που η ηθοποιός συνεργάζεται μαζί τους και μόνο τα καλύτερα έχει να πει 

«Δούλεψα μαζί τους δημιουργικά και αρμονικά για τέσσερα χρόνια στο “Μπρούσκο”. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλώς κομμάτι της δουλειάς μου, είναι η οικογένειά μου. Αυτήν τη φορά μού πρότειναν έναν ρόλο που ήταν κοντά στον δικό μου χαρακτήρα και δεν μπορούσα να τον αρνηθώ. Πόσο μάλλον που η Βέρα εκφράζεται μέσα από τον χορό, που είναι και ο δικός μου τρόπος έκφρασης, αλλά και κάτι το οποίο έχω σπουδάσει» αναφέρει και μιλά για την ηρωίδα της:

«Η Βέρα σέβεται τον Θεοχάρη και πειθαρχεί έτσι στο συναίσθημά της. Αυτό είναι πολύ σωστό και σοφό! Να αφήνεις δηλαδή τον άλλο ελεύθερο να αποφασίσει τι θέλει. Να έχει το περιθώριο. Ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση. Η εμμονή να αλλάξεις τον άλλον δεν οδηγεί πουθενά και κρύβει και πολύ εγωισμό. Η Βέρα περιμένει τον Θεοχάρη. Είναι υποστηρικτική. Περιμένει να δει αν θέλει να παραμείνει με την Αμαλία, την πρώτη του γυναίκα και μητέρα της κόρης του, ή αν θα κάνει ένα βήμα προς εκείνη. Και τι θα γίνει αν το διεκδικήσει ανοιχτά και χάσει το μυαλό της; Πόσο δύσκολο θα γίνει για όλους; Το υγιές και το ωραίο είναι να αφήσει τον Θεοχάρη να επιλέξει...» εξήγησε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved