Νίκος Μουτσινάς: « Το πρώτο Sunday live είχε όλα όσα κουβαλάει μια πρεμιέρα»
Media

Νίκος Μουτσινάς: « Το πρώτο Sunday live είχε όλα όσα κουβαλάει μια πρεμιέρα»

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στην tv με ένα νέο concept το Sunday Live έχοντας στο πλευρό την Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί το άγχος της πρεμιέρας να ήταν μεγάλο, αλλά ο ένας πήρε δύναμη από τον άλλο.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την προετοιμασία του show, για τις φήμες που τον ήθελαν να το παρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και πως ήταν η πρώτη πρεμιέρα του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Από την αρχή της σεζόν υπήρξε ένα «πίσω-μπρος» σχετικά με το αν θα βγει ή όχι το «Sunday live». Τελικά, πότε και πώς αποφασίστηκε;

«Αρχές Γενάρη. Βέβαια, η εκπομπή προετοιμαζόταν. Εμείς δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ήμασταν σε αναμονή. Είναι ούτως ή άλλως μια περίεργη σεζόν. Και νομίζω ότι οι τελευταίες τρεις σεζόν είναι περίεργες»

Υπήρξε όντως κάποια στιγμή η σκέψη να κάνεις το σόου με τον Γρηγόρη Αρναοότογλου;

« Όχι, ποτέ. Πάντα η συζήτηση ήταν να γίνει με τη Ζέτα»

Ποια είναι τα συναισθήματα σου που συνεργάζεσαι με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην τηλεόραση, γιατί στο θέατρο το έχετε κάνει. Είστε πολλά χρόνια κολλητοί φίλοι...

«Θα χρειαστώ ακόμη ένα-δυο Ιive για να σου πω τα ακριβή συναισθήματα. Στην πρεμιέρα ήταν έντονο το συναίσθημα του άγχος και της αγωνίας. Ούτε η Ζέτα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Έχει κάνει σόου βέβαια, όπως το «Dancing» και το «Dancing with the stars», όχι όμως τέτοιου τύπου σόου. Ούτε εγώ έχω κάνει. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Πάντως, νιώθω ασφάλεια που έχω τη Ζέτα δίπλα μου. Η χαρά της συνεργασίας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς, αλλά στην πρεμιέρα δεν πήρε τον χώρο που θα έπρεπε»

Τελικά, Νίκο, είναι πιο δύσκολο ή πιο ευκολο να συνεργάζεσαι με καλούς φίλους μπροστά από τις κάμερες;

«Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, όχι με την ιδιότητα. Μπορεί να είσαι με κάποιον φίλος, αλλά να μην μπορείς να συνεργαστείς. Να μην είσαι τόσο φίλος με κάποιον, να συνεργαστείς άψογα και στην πορεία να γίνετε και φίλοι. Με τη Ζέτα ήταν άριστη η συνεργασία μας στο θέατρο, οπότε δεν περίμενα να μην «κάτσει» σωστά και στην τηλεόραση. ήταν όπως το περίμενα. Κοιτιόμασταν στα μάτια, να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο. Αντιμετωπίσαμε από κοινού κάποια θέματα που προέκυψαν»

Έρχομαι στην πρεμιέρα. Έμεινες ικανοποιημένος από την έναρξη του «Sunday live»;

«Και σε ρωτώ και σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης... Γνωρίζαμε εξαρχής πως ξεκινάμε κάτι το οποίο έχει ήδη απέναντι ανταγωνισμό στα άλλα κανάλια. Έχουν «χτίσει» τις ζώνες τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται χρόνος. Τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά, σίγουρα θέλαμε καλύτερα, αλλά πάντα θες καλύτερα. Αυτό είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Ήταν η πρώτη εκπομπή και θέλει χρόνο και ο κόσμος να καταλάβει το cocnept. Πιστεύω πως θα πάει πολύ καλύτερα. Τώρα, όσον αφορά αυτό που βγήκε στο γυαλί, δεν έχω ακόμη καταφέρει να δω την εκπομπή. Οπότε, εγώ έχω ζήσει κάτι άλλο από αυτό που είδατε εσείς. Αυτό που ένιωθα εγώ, λοιπόν, ήταν πολύ ωραίο. Με τα λάθη του βέβαια, τα οποία θα διορθωθούν. Το πρώτο «Sunday live» είχε όλα όσα κουβαλάει μια πρεμιέρα» είπε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved