Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Η πρόταση για το DWTS ήρθε έτσι, απλά…»
Media

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Η πρόταση για το DWTS ήρθε έτσι, απλά…»

Μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το σόου λόγω ενός προβλήματος υγείας αλλά το απόλαυσε όσο τίποτα.

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να συμμετέχει στο DWTS 6 αλλά και για το πώς αντέδρασε όταν του έγινε η πρόταση.

Πώς αποφασίσατε να συμμετάσχετε στο σόου «Dancing with the stars».
«Ποτέ μη λες «ποτέ». Κάποια στιγμή έρχεται αυτό που πρέπει να κάνεις και... το κάνεις. Τόσο απλά. Εγώ το έκανα και μάλιστα το διασκέδασα πολύ»
Αυτό ίσχυε πάντα στη ζωή σας; Ποτέ δεν λέγατε «ποτέ»;

«Ναι, ίσχυε. Είμαι άνθρωπος που βασίζεται στα ρητά και στις παροιμίες. Ποτέ στη ζωή μου δεν έλεγα «ποτέ». Έτσι λειτουργούσα πάντα»

Πώς σας έγινε η πρόταση; «Η πρόταση ήρθε έτσι, απλά. Ένα ωραίο πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο μου, μου το πρότειναν, κι εγώ συμφώνησα, είπα: «ΟΚ, το κάνουμε». Αυτό ήταν.

Σας είχε ξαναγίνει στο παρελθόν πρόταση για να συμμετέχετε;
«Ναι, βέβαια μου είχε ξαναγίνει η πρόταση, και μάλιστα άλλες 4 φορές, οπότε το είχα... συνηθίσει»

Θεωρείτε πως στην παρούσα κατάσταση επηρέασε με κάποιον τρόπο το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες η κόρη σας, Σάρα, συμμετείχε στο «Survivor» και δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στο όνομα της;
«Ήρθε η στιγμή να το κάνω, αυτό ήταν. Όχι, δεν επηρέασε καθόλου το γεγονός ότι η κόρη μου ήταν στο «Survivor». Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό, το ότι η Σάρα ήταν στο «Survivor» αλλά... εντάξει... μπορεί... δεν ξέρω...», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved