Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου ζητάνε να δείξω λίγο έλεος»
Media

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου ζητάνε να δείξω λίγο έλεος»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχει τον ρόλο της Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου στην σειρλα του Alpha, Το σόι σου. Η ηθοποιός μιλάει για τη δύστροπη σύζυγο και πεθερά που υποδύεται και για το τι της λέει ο κόσμος στον δρόμο.

«Οι τηλεθεατές γελούν με την καρδιά τους, όταν με βλέπουν στον δρόμο. Μερικοί μού λένε “πάτα τους ακόμη περισσότερο στον λαιμό”, άλλοι μου λένε “μα πώς σε αντέχει ο άνδρας σου;” (σ.σ.: ο Παύλος Ορκόπουλος), ενώ κάποιοι άλλοι μου φωνάζουν “δείξε και λίγο έλεος”. Η Αλεξάνδρα είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, γιατί διακωμωδεί την Ελληνίδα μάνα και πεθερά. Μπορεί η ηρωίδα μου να έχει μια ακραία συμπεριφορά, αλλά δεν γίνεται αντιπαθητική, γιατί έχει και μια ροζ πινελιά. Κατά βάση είναι συναισθηματική και αγαπά την οικογένειά της, αλλά με έναν τρόπο ανορθόδοξο» λέει στην Espresso και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολύ πιθανό η σειρά να έχει και πέμπτη σεζόν!

«Ο κόσμος αναγνωρίζει στους ήρωες μέλη της οικογένειάς του και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία. Ολοι οι συντελεστές, σκηνοθέτης, σεναριογράφοι, ηθοποιοί, τεχνικοί, εργάζονται με πολλή αγάπη πάνω σ’ αυτήν την τηλεοπτική δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved