Γιώργος Γιαννόπουλος: «Το μυστικό της επιτυχίας που έχει το «Σόι» είναι η χημεία»
Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Το μυστικό της επιτυχίας που έχει το «Σόι» είναι η χημεία»

Για τέταρτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν τον παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Το σόι σου.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το μυστικό της επιτυχίας

«Η σειρά κάθε χρόνο κερδίζει και νέο κοινό. Το μυστικό της επιτυχίας που έχει το «Σόι» είναι η χημεία, που είναι μοναδική. Οι χημείες δεν φτιάχνονται. Για παράδειγμα εγώ με τη Ρένια δεν είμαστε φίλοι κατ’ ανάγκη αλλά και ούτε με τα άλλα παιδιά, αλλά ξαφνικά με το που λέμε καλημέρα, ενώ είμαστε ο Γιαννόπουλος με τη Λουιζίδου, όταν μπούμε στο πλατό κατευθείαν γινόμαστε η Χαρούλα και ο Χαμπέας»

Ο ρόλος του «Χαμπέα» είναι ανεξάντλητος. Πώς το καταφέρνει;
«Εγώ πάντα τους ρόλους και από τη σχολή ακόμα τους δουλεύω με βάση τις μνήμες που έχω, τις οποίες έχω αποθηκεύσει στο υποσυνείδητο και τις φέρνω στο συνειδητό, τις φέρνω στα μάτια μου μπροστά. Από αυτά που έχω ακούσει ως πιτσιρικάς στο χωριό, από αυτά που έχω δει και παρατηρήσει από τους ανθρώπους και ταιριάζουν στον «Χαμπέα», τα βάζω στον ρόλο. Είμαι άλλωστε από τους ηθοποιούς, και δεν θέλω να το πω εγωιστικά, ο οποίος ψάχνω πολύ τους ρόλους μου, διαβάζω, κρατάω σημειώσεις στο σπίτι, πάω στον σκηνοθέτη τον Αντώνη Αγγελόπουλο και τον ρωτάω να το πω αυτό και εκείνος με τη σειρά του μου λέει ναι ή όχι. Το λολομπριτζίτα, το Χαρούλα Χαρούλα, ο Αλέν Ντελόν είναι δικές μου εκφράσεις, που τις έχω «εφεύρει» εγώ μέσα στη σειρά»

Στο θέατρο είστε για τέταρτη χρονιά στους 12 ενόρκους.
«Η παράσταση θα συνεχίσει και για 5η σεζόν αλλά εγώ δεν θα συμμετέχω γιατί κουράστηκα. Ήδη φέτος για να μπορέσω να σταθώ στη σκηνή και να μην είναι ο ρόλος μου βαρετός και στο κοινό και σ’ εμένα, βρίσκω τρόπους, κάποια ψήγματα έστω ανάσας ή έστω δευτερολέπτου για ν’ ανταπεξέλθω και αυτό με κάνει καλύτερο ηθοποιό», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved