Έρχεται το Junior MasterChef
Media

Έρχεται το Junior MasterChef

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef κάνει τους ιθύνοντες του Star να εξετάζουν διάφορα σενάρια. Ένα από αυτά είναι η... επιστράτευση των λιλιπούτειων μαγείρων.

Από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν το Star έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «MasterChef». Ο πρώτος κύκλος βγήκε στον αέρα τον Μάιο του’ 17 αποσπώντας θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας, αλλά δεν αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, εν αντιθέσει με τον νέο κύκλο που βλέπουμε αυτή την περίοδο. Με τον διαγωνισμό μαγειρικής να έχει πάρει λίγο πιο ριάλιτι μορφή, αλλά να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η επιτυχία δίνει στους υπεύθυνους του καναλιού μεγάλη χαρά και έτσι κάνουν διάφορα σχέδια για το μέλλον. Σε πρώτη φάση οι υπεύθυνοι έδωσαν παράταση γυρισμάτων και κατ' επέκταση προβολής, ενώ σίγουρο θεωρείται και το «πράσινο φως» για τρίτο κύκλο επεισοδίων, τον οποίο θα δούμε τον Γενάρη του "19, αφού προηγηθεί μία άλλη εκδοχή του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Mytv», το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην παραγωγή του «Junior MasterChef» με τα... παιδιά να πιάνουν τις κουτάλες.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη εκδοχή οι κριτές είναι λιγότερο αυστηροί, ενώ εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση για υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδοχής τα γυρίσματα θα πρέπει να γίνουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο. Τότε η προβολή του συγκεκριμένου πρότζεκτ θα προγραμματιστεί για το α' μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν και έπειτα θα δώσει πάσα στην κανονική εκδοχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved