Σε πόλεμο εξελίσσεται η κόντρα Γερμανού-Σωκράτη! Το μήνυμά του στη Ναταλία και η έκρηξή της!
Media

Σε πόλεμο εξελίσσεται η κόντρα Γερμανού-Σωκράτη! Το μήνυμά του στη Ναταλία και η έκρηξή της!

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχει πια η Ναταλία Γερμανού με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί από το Power of Love μετά την τοποθέτηση της πρώτης για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παίκτη του ριάλιτι αγάπης σε τεχνικό για την οποία μάλιστα πήρε κόκκινη κάρτα.

Η Ναταλία Γερμανού στη χθεσινή εκπομπή της σχολίασε έντονα αυτή τη συμπεριφορά του και μάλιστα ζήτησε να τον βγάλουν από το παιχνίδι αν μιλάει έτσι.
Η Ναταλία λοιπόν, στο ξεκίνημα σχεδόν της εκπομπής της Επιτέλους Σαββατοκύριακο, έσπευσε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο ο Σωκράτης επικοινώνησε μαζί της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Έλαβα από τον Σωκράτη που είναι ο παίκτης του Power of love ένα μήνυμα μετά από όσα είπα χθες, ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη γιατί μίλησε άσχημα σε τεχνικό. Και είπα να τον πετάξουν έξω. Και μου έστειλε ένα μήνυμα μακροσκελές σε πολύ ωραία γλώσσα και μπράβο του που έχει τέτοια άνεση στον γραπτό λόγο». Η Ναταλία, διάβασε το μήνυμά του Σωκράτη, μεταξύ των οποίων έγραφε: «Λυπάμαι που εξαντλήσατε την αυστηρότητά σας πάνω μου… Δεν έχω σκοπό να σας αλλάξω τη γνώμη σας για μένα». Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε με αυστηρό τρόπο και ξεκαθάρισε: «Λυπάμαι που σε στενοχώρησα αλλά δεν παίρνω πίσω το γεγονός ότι με εκνεύρισε η συμπεριφορά σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved