Media

Survivor 2: Απίστευτη εξέλιξη στο αποψινό επεισόδιο- Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Gossip-tv Team

Survivor 20018: Μιλάμε για ανατροπή

Μπορεί ο Γιώργος Λιανός να είχε ανακοινώσει στους παίκτες του Survivor ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με Τούρκους και Ρουμάνους παίκτες αλλά δεν γνωρίζαμε ότι αυτή η αναμέτρηση θα γίνει από σήμερα κιόλας το βράδυ. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την πρώτη μεγάλη μάχη. Ποιοι Έλληνες θα αγωνιστούν απέναντι στους Τούρκους και τους Ρουμάνους survivors; Ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι δύο παρουσιαστές των άλλων δύο χωρών θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσει ο καθένας το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του.Για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι και αυτοί είναι η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές.
Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση:
Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή τριών χωρών ξεκινά από σήμερα στο Survivor.
Τα καλύτερα ζευγάρια από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία θα αναμετρηθούν στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου.
Ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και οι δύο παρουσιαστές των άλλων δύο χωρών θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσει ο καθένας το παιχνίδι για λογαριασμό της χώρας του.
Για πρώτη φορά οι παίκτες θα επιλεγούν από τη συνολική τους απόδοση στο παιχνίδι. Για την Ελλάδα συμμετέχουν η Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους και ο Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές.
Στο τέλος αυτού του εσωτερικού πρωταθλήματος οι νικητές θα πάρουν μεγάλα έπαθλα.

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η ανατρεπτική εξέλιξη, αλλά και δύο ακόμη συναρπαστικοί αγώνες. Ένας αγώνας επάθλου φαγητού-που όλοι έχουν ανάγκη- αλλά και ένας μικρότερος με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των γυναικών.

Ποιοι θα είναι οι νικητές;
Πως θα δουν τα νέα δεδομένα οι παίκτες και των δύο ομάδων;

«Survivor» απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved