Θοδωρής Αθερίδης: «Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να πειράζω τον κόσμο, να με πειράζουν»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να πειράζω τον κόσμο, να με πειράζουν»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για το Celebrity Game Night, για την απόφαση του να το παρουσιάσει και για την ανακούφισε που ένιωσε μετά το γύρισμα της πρώτης εκπομπής. 

Πως νιώσατε μετά την πρεμιέρα του «Celebrity game night»; Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;

«Ναι, πολύ. Μετά το πρώτο γύρισμα που κάναμε και είδα το αποτέλεσμα, ένιωσα ανακουφισμένος με την επιλογή του καναλιού να μου κάνει την πρόταση και τη δική μου απόφαση να πω το «ναι»! Οπότε, δεν χρειάστηκε καν να έρθει η ημέρα της πρεμιέρας, ήξερα»

Όταν σας έγινε η πρόταση για το παιχνίδι, φοβηθήκατε να πείτε το «ναι»; Είναι ένα φορμάτ που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, δεν έχει «μπούσουλα»

«Δεν το φοβήθηκα καθόλου αυτό το κομμάτι, δεν είμαι κακός σε αυτό, το ξέρω. Και το ξέρω γιατί, όταν διδάσκεις για 20 χρόνια σε δραματική σχολή, όπως εγώ, ξέρεις να αυτοσχεδιάζεις, δεν δυσκολεύομαι. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα έχεις προβλέψει ή που δεν τα γνωρίζεις, αλλά στο τέλος βρίσκεις πάντα τον τρόπο να ανταπεξέλθεις»

Ποια ήταν τα στοιχεία του πρότζεκτ που σας γοήτευσαν περισσότερο;

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να πειράζω τον κόσμο, να με πειράζουν. Όταν, δε, κοιτάζαμε τα παιχνίδια που προέρχονταν από - το αμερικανικό φορμάτ, αλλά και της παλαιότερης version, εκείνης του Mega, με τη Σμαράγδα Καρύδη, κατάλαβα το πόσο μπορώ να ανταπεξέλθω. Όταν είχα πάει καλεσμένος, είχα τη διάθεση να «πλακώνομαι» στο ξύλο, μου βγαίνει αβίαστα αυτή η ενέργεια, το κάνουν και οι Αμερικανοί και τώρα κι εγώ. Το παιχνίδι αυτό σου βγάζει πάθος, μια ενέργεια, μια διάθεση αλλιώτικη»

Ποιες είναι οι διαφορές από τους προηγούμενους κύκλους, κατά τη γνώμη σας;

«Είναι καινούργια τα παιχνίδια και θα τα εναλλάσσουμε συνεχώς, έχουμε άλλο σκηνικό, έχουμε ανανεωθεί! Φυσικά, έχουμε κρατήσει κάποια στοιχεία από τους προηγούμενους κύκλους» tvkouskous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved