Θοδωρής Αθερίδης: «Η τηλεόραση με έκανε διάσημο, την αγαπώ, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Η τηλεόραση με έκανε διάσημο, την αγαπώ, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το Celebrity Game night. Έχει άγχος για τη ζώνη προβολής του Σαββάτου και για το ότι έχει απέναντί του τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το MasterChef 2; Δυο προγράμματα που πηγαίνουν πολύ καλά σε τηλεθέαση…

«Όχι, καθόλου! Από 19 ετών βρίσκομαι στο θέατρο, κανείς δεν σου εγγυάται αν αυτό που θα κάνεις θα έχει επιτυχία. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πλευρά, αγχώνομαι περισσότερο για να είναι καλό αυτό που κάνω εγώ, να είμαι εγώ σωστός, την ποιότητα την καλλιτεχνική την ελέγχεις εσύ, εσύ πρέπει να δώσεις το καλύτερο του εαυτού σου. Αν πετύχει και εμπορικά, ακόμα καλύτερα, αλλά, αν δεν πετύχει, δεν έχω άγχος. Ειδικά στην τηλεόραση, δεν είναι ο χώρος από τον οποίο βιοπορίζομαι, της χρωστάω πολλά γιατί με έχει κάνει διάσημο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαι αμιγώς ένας παρουσιαστής που η καριέρα του, το μέλλον του, οι επιδόσεις του και το τι θα κάνει εξαρτώνται από την τηλεθέαση. Εγώ ζω από το θέατρο και πόλεμος να γίνει, θέατρο θα κάνω» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Το ότι είστε απαλλαγμένος από το άγχος, το ότι το διασκεδάζετε, είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Η τηλεόραση με έκανε διάσημο, την αγαπώ, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί της. Η μαμά μου ζει στη Θεσσαλονίκη, η παρέα της μαμάς μου είναι η τηλεόραση, η τηλεόραση επιτελεί έργο, κάνει παρέα στον κόσμο. Αναλαμβάνω πάντα το ψυχαγωγικό μέρος αυτής και για εμένα είναι έργο. Με συναντούν στο δρόμο και μου λένε: «Να είσαι καλά που μας κάνεις και γελάμε, που περνάμε ωραία με αυτά που κάνεις». Τους βλέπω πόσο εγκάρδια έρχονται να μου μιλήσουν, οπότε αυτό που παράγουμε είναι καλό και όμορφο.»

-Πρόκειται για μια ωραία τοποθέτηση για τη μικρή οθόνη σε μια εποχή που πολλοί της γυρίζουν την πλάτη…

«Από τη στιγμή που βγαίνεις στην τηλεόραση, εκτίθεσαι. Άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο. Είναι η δεύτερη φύση όλων εμάς που ασχολούμαστε με την τηλεόραση, οπότε πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να είμαστε σε θέση να ακούσουμε την κριτική. Να είμαστε σε θέση να κάνουμε τον απολογισμό μας...»

-Τον δικό σας τον έχετε κάνει τηλεοπτικά;

«Ναι, βεβαίως, και στο δικό μου απολογισμό δεν βρίσκω άσχημα στοιχεία. Ξέρω προτού ακόμα βγει ένα προϊόν στον αέρα αν θα είναι καλό. Τηρουμένων των αναλογιών, της πίεσης του χρόνου, των χρημάτων, δεν βρίσκω κακά πράγματα, δεν έχω πει ποτέ «καλύτερα να μην το είχα κάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved