Media

Survivor 2 spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Gossip-tv Team

Survivor 2018: Ποιοι θα κερδίσουν στον αγώνα ασυλίας; Μαχητές Vs Διάσημοι!

Στο τρέιλερ του survivor 2 για το νέο επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρει: «Ένα σκληρό αγώνισμα ασυλίας… Είναι γρήγοροι οι παίκτες σήμερα… Με κωλοτούμπα η Μελίνα φθάνει σα σφαίρα στον τερματισμό. Δυνατοί αγώνες σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας». Ποια όμως ομάδα θα χάσει;

Η Μελίνα Μεταξά αναφέρει «Αν χάσουμε θα γίνει πανδαιμόνιο εδώ πέρα» και η Όλγα Φαρμάκη τονίζει: «Δεν θέλουμε να χάσουμε ξανά κανέναν μας παίκτη»! Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν το 100% του εαυτού τους όμως μία ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει. H πρώτη διαρροή που έκανε το γύρο του διαδικτύου ανέφερε ότι νικητές του αποψινού αγωνίσματος θα είναι οι Διάσημοι.

Όμως το spoiler δεν έχει σταματημό αφού αργότερα άρχισε ένας νέος κύκλος πληροφόρησης που έλεγε ότι τον αγώνα ασυλίας θα κερδίσουν τελικά οι Μαχητές. 50- 50 λοιπόν που θα μπορούσαμε να το μαντέψουμε και χωρίς τα spoilers, που μάλλον είναι στα πλαίσια της προσπάθειας της παραγωγής να κρατήσει το αποτέλεσμα μυστικό και την αγωνία των τηλεθεατών στο ζενίθ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αποψινός αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι ως προς το σκορ αλλά ως προς το ποιους θα προτείνουν για αποχώρηση οι παίκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved