Elif: Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ
Media

Elif: Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Βεϊσέλ δεν καταλαβαίνει γιατί στο σημείο συνάντησης με τον Κενάν εμφανίζεται η Αρζού.

Η Αρζού δεν αισθάνεται κανένα φόβο και προειδοποιεί τον Βεϊσέλ πως αν πει στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του, δεν θα πάρει άλλα λεφτά και θα φροντίσει να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος. Τα σχέδια του Βεϊσέλ αρχίζουν να κλονίζονται και η Αρζού αισθάνεται ανακουφισμένη. Συμπεριφέρεται στον Κενάν αλλά και στο προσωπικό του σπιτιού ευγενικά. Ετοιμάζει και ένα όμορφο δείπνο για τον Κενάν αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται. Η Αρζού θυμώνει αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Η Αλιγιέ πιστεύει ότι ο Κενάν και η Αρζού θα τα βρουν και είναι πολύ χαρούμενη. Όταν η Πελίν πιέζει τον Σελίμ, εκείνος τη βάζει στη θέση της και φεύγει από το καφέ.

Η Πελίν ενοχλείται τρομερά από τη συμπεριφορά του. Η Μελέκ παίρνει άδεια και πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ. Προσπαθεί να ακολουθήσει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη με όσα συμβαίνουν. Ο Μουράτ φροντίζει την Ελίφ ενώ ο πατέρας του μιλάει με την Αρζού. Ο Μουράτ έχει καλά αισθήματα για τη μικρή, του λείπει και τη λυπάται αλλά φοβάται τον πατέρα του και δεν τολμάει να κάνει ή να πει κάτι. Όταν ο Βεϊσέλ του λέει τι έχει κάνει η Αρζού μένει άφωνος. Η Ελίφ θέλει να πάει στη μητέρα της αλλά είναι ταυτόχρονα χαρούμενη, που περνάει χρόνο με τον Μουράτ. Όταν ακούει όμως τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ να μιλάνε για την Αρζού, το σκάει από το πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ο Ερκούτ την πιάνει. Ο Μουράτ πηγαίνει να ζητήσει χρήματα από τη Ζεϊνέπ. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να δώσει την Ελίφ στη Μελέκ αλλά δεν καταφέρνει να τον πείσει. Ο Ερκούτ πιέζει τον Βεϊσέλ να βρει τα χρήματα για τη νέα επαγγελματική τους επένδυση. Ο Μελίχ επισκέπτεται το κτήμα και δέχεται την πρόταση του Κενάν και της Ιπέκ να δειπνήσει με την οικογένεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved