Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει το κόλλημα της με σειρές
Media

Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει το κόλλημα της με σειρές

Η Σοφία Παυλίδου δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί σειρές του εξωτερικού. Άλλωστε, είναι η δουλειά της και θέλει να είναι ενημερωμένη σε ότι νέο υπάρχει. 

Μια που μιλάμε για τηλεόραση, στην αρχή της σεζόν έχετε την περιέργεια να δείτε ποια είναι τα νέα προγράμματα και οι σειρές;

«Η περιέργεια μου περιορίζεται σε κάποια σίριαλ ή σόου που μπορεί να παρακολουθήσω. Συνήθως βλέπω ξένες σειρές στα συνδρομητικά»

Κάποια με την οποία... κολλήσατε;

«Εγώ αφήνω τη μία και βλέπω την άλλη. Μου αρέσουν σειρές όπως «House of Cards», «Big Little Lies», «Fargo». Είναι τόσο καλογυρισμένες, που δεν μπορείς να μην κολλήσεις»

'Εχετε πέσει στην... παγίδα του Netflix που βγάζει ολόκληρο τον κύκλο;

«Εννοείται ότι έχω πέσει και έχω δει κύκλο σε δυο τρεις μέρες. Η τελευταία σειρά που είδα ήταν το «The Crown» για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παραμένει στο θρόνο και περιμένω τον επόμενο κύκλο»

Ενώ λέμε ότι θέλουμε ελληνικές σειρές, φέτος αρκετές δεν τα πήγαν καλά από πλευρά τηλεθέασης.

«Δεν ξέρω κατά πόσο τα σενάρια που επέλεξαν ήταν καλά και κατά πόσο ήταν καλογυρισμένες. Το τελευταίο διάστημα καλά σενάρια μένουν στα συρτάρια. Από όσο ξέρω, πάντως, το «Τατουάζ» πάει πολύ καλά και παραμένει ψηλά. Φαίνεται η δουλειά του Αντρέα Γεωργίου και της ομάδας του»

Αν σας έκανε πρόταση για σειρά του, τι θα κάνατε;

«Είχα ξεκινήσει μια συνεργασία μαζί του, στο σίριαλ «Εννέα μέρες», που ήταν η τρίτη πρόταση του στο κανάλι, και δεν αγοράστηκε. Μπορεί να γίνει την επόμενη σεζόν, αλλά με τα κανάλια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved