Θοδωρής Αθερίδης: «Από επιλογή και μόνο δουλεύω»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Από επιλογή και μόνο δουλεύω»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το Celebrity Game Night στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πια, εξηγεί το πώς βρέθηκε στην θέση αυτή.

«Μου έγινε επίσημη πρόταση από τον ΑΝΤ1 και από την παραγωγό του παιχνιδιού. Είχαν αποφασίσει να πάρουν άντρα, για να μη συγκριθεί με τη Σμαράγδα. Οπότε να 'μαι...» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Σας απασχόλησε ο τρόπος που θα το παρουσιάσετε;

«Ναι, αλλά δεν το φοβήθηκα καθόλου αυτό το κομμάτι. Διδάσκω 20 χρόνια σε δραματική σχολή, ξέρω να αυτοσχεδιάζω, δεν δυσκολεύομαι. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα έχεις προβλέψει ή που δεν τα γνωρίζεις, αλλά στο τέλος βρίσκεις πάντα τον τρόπο να ανταπεξέλθεις».

-Σας αρέσει να δουλεύετε στην τηλεόραση;

«Και βέβαια μου αρέσει. Από επιλογή και μόνο δουλεύω».

-Σας αγχώνει ο ανταγωνισμός;

«Καθόλου! Από 19 ετών βρίσκομαι στο θέατρο κανείς δεν σου εγγυάται αν αυτό που θα κάνεις θα έχει επιτυχία. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πλευρά, αγχώνομαι περισσότερο για να είναι καλό αυτό που κάνω εγώ, να είμαι εγώ σωστός. Αν πετύχει και εμπορικά, ακόμα καλύτερα, αλλά, αν δεν πετύχει δεν έχω άγχος. Ειδικά στην τηλεόραση, δεν είναι ο χώρος από τον οποίο βιοπορίζομαι, της χρωστάω πολλά γιατί με έχει κάνει διάσημο, αλλά μέχρις εκεί. Εγώ ζω από το θέατρο και πόλεμος να γίνει, θέατρο θα κάνω».

-Σας προσεγγίζει ο κόσμος;

«Με συναντούν στο δρόμο και μου λένε: "Να είσαι καλά που μας κάνεις και γελάμε, που περνάμε ωραία με αυτά που κάνεις". Τους βλέπω πόσο εγκάρδια έρχονται να μου μιλήσουν, οπότε αυτό που παράγουμε είναι καλό και όμορφο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved