Νέο ειδύλλιο στο Τατουάζ
Media

Νέο ειδύλλιο στο Τατουάζ

Εξελίξεις έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «To τατουάζ» και ένας νέος έρωτας… «ανθίζει». Τι να περιμένουν να δουν στην μικρή τους οθόνη οι τηλεθεατές;

Ενώ το γράμμα με τα στοιχεία που έχει στείλει οδηγούν στην αθώωση και εντέλει στην αποφυλάκιση του Αγγέλου, ο Ορφέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει το πτώμα της Αγγελικής από το σπίτι, Η υπερπροσπάθεια που καταβάλλει, όμως, επιδεινώνει την ήδη εύθραυστη υγεία του. Ο Ορφέας καταρρέει και οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο για αφαίρεση σπλήνας.

Εν τω μεταξύ, ο Τόνι, αναστατωμένος από την επίθεση πού δέχθηκε η μητέρα του, μιλά μαζί της για να δει αν είναι καλά, Η Μαργκό του λέει ότι πίσω από τους ανθρώπους που την πυροβόλησαν πρέπει να κρύβονται μεγαλέμποροι όπλων. Οι υποψίες της δεν αργούν να επιβεβαιωθούν μετά τη συνάντηση που έχει ο Τόνι με έναν αδίστακτο και αρκετά επικίνδυνο άντρα. Οι εξελίξεις... κυλούν σαν χιονοστιβάδα που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της.

Εκείνη που βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα είναι η Άννα. Την ώρα που αυτή και ο Τόνι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους ο καθένας, τα μελλοντικά τους σχέδια απειλούνται. Ο... αόρατος άντρας που κινεί τα νήματα επεμβαίνει με βίαιο τρόπο. Η Άννα, παρά το ι αρχικό της σοκ, αποφασίζει να μην κάνει πίσω και να αγνοήσει τις απειλές που δέχθηκε.

Η επιμονή της αυτή οδηγεί τον «Στρατηγό» στην απόφαση να σκληρύνει και άλλο τη στάση του. Δίνει εντολή στους μπράβους του να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στην άτυχη κοπέλα. Εκείνοι εισβάλλουν στο σπίτι της και ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές που τους έχουν δοθεί. Τρομοκρατημένη και καταρρακωμένη, η Άννα προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις της.

Ταυτόχρονα, μην μπορώντας να αποκαλύψει την αλήθεια, αποφεύγει τον Αλέξανδρο, όταν εκείνος την αναζητά με επιμονή. Κάτω από αυτές τις δύσκολες για εκείνη συνθήκες, η Άννα παίρνει μια απόφαση που έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Την ίδια ώρα, ο Τόνι έχει τη δική του δύσκολη αντιπαράθεση με τους εκβιαστές. Οι έντονες πιέσεις που δέχεται δεν αργούν να τον στρέψουν για άλλη μια φορά στις ουσίες. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βέρα ημέρα με την ημέρα παρασύρεται από την τρέλα του Νικόλα.

Παρότι βλέπει το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του, δεν μπορεί να του προβάλλει μεγάλη αντίσταση. Το πάθος την τραβά σαν δίνη. Εκείνος που δεν την αφήνει να πάρει ανάσα κάνει τα πάντα για να την πείσει να τον ακολουθήσει στο Μπουένος Αϊρες. Ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει μια έκπληξη που της κάνει φέρνει τη Βέρα σε δύσκολη θέση. Εν τω μεταξύ, οι υποψίες αρχίζουν να κατακλύζουν τον Θεοχάρη. Κάτι τρέχει με τη Βέρα και θα ψάξει να βρει τι συμβαίνει.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved