Δημήτρης Καμπόλης: «Έχω βγάλει λεφτά μόνο από τη διαφήμιση που έκανα»
Media

Δημήτρης Καμπόλης: «Έχω βγάλει λεφτά μόνο από τη διαφήμιση που έκανα»

Ο Δημήτρης Καμπόλης μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Έχεις βγάλει λεφτά από όλο αυτό το κομμάτι που λέγεται διαφήμιση;

Έχω βγάλει λεφτά μόνο από τη διαφήμιση.. Μπορώ να πω πως είμαι από τα παιδιά που έχουν πληρωθεί πολύ καλά.

Το θέατρο;

Κοίτα να δεις το θέατρο δεν έχει λεφτά έχω εργαστεί σε παράσταση με πολλές περιοδείες όπου έβγαλα λεφτά. Έχω δουλέψει όμως και σε παράσταση από την οποία δεν πήρα φράγκο.

Έχεις μετανιώσει για όλα αυτά που έχεις περάσει για να φτάσεις να κάνεις το όνειρο σου;

Ακόμη δεν έχω περάσει τίποτα. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχω να περάσω ακόμη. Να σου πω την αλήθεια φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να φανώ περισσότερο. Έχω κάνει τηλεόραση. Ξεκίνησα στους «Βασιλιάδες», όντας ακόμη στη σχολή, στο Mega όπου ακόμη περιμένω λεφτά. Ήμουν στη γενιά των «592ΕΥΡΩ», «Τα Παντελόνια Κάτω» στους «Συμμαθητές», πέρυσι ήμουν στο «Έλα στη θέση μου».

Έχεις δουλέψει αρκετά τηλεόραση, θα φορούσες να ήσουν πιο γνωστός. Τι είναι αυτό που δεν έχει συμβεί ακόμη;

Ίσως χρειάζονται οι πιο πολλές γνωριμίες, ίσως το πώς, όμως δεν μπορώ να ξέρω.

Στο σίριαλ «Παρθένα ζωή» φέτος σε βλέπουμε στο ρόλο του κακού...

Σε μία από τις πρώτες συναντήσεις μας όταν ο Πιέρρος Ανδρακάκος είπε πως ο Δημήτρης θα κάνει το ρόλο του Μίλτου, οι περισσότεροι γύρισαν και με κοίταξαν και θεώρησαν πως είναι ένας κόντρα ρόλος. Νομίζω όμως πως έχω καταφέρει να το ταιριάξω πάνω μου αυτόν το ρόλο. Που και χωρίς να μιλήσω η πρώτη σκέψη κάποιου είναι αυτή, ένας άνθρωπος τόσο σκληρός όσο ο Μίλτος. Αυτό είναι πολύ κόντρα με εμένα.

Οι γυναίκες πώς το αντιμετωπίζουν αυτό νομίζουν πως θα γνωρίσουν έναν σκληρό άντρα σαν αυτόν που βλέπεις στην τηλεόραση;

Κοίταξε υπάρχουν στιγμές που και εγώ γίνομαι σκληρός. Δεν είναι όμως αυτό που κυνηγάω. Καταρχήν δεν μου αρέσει η βία, ίσως επειδή έχω κάνει πολεμικές τέχνες και σέβομαι κάποια πράγματα και γενικά δεν μου αρέσει η αρνητική ενέργεια.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved