Σπύρος Μεριανός: Η εμφάνισή του στο «Σόι σου» που αναστάτωσε το… Χαμπέικο
Media

Σπύρος Μεριανός: Η εμφάνισή του στο «Σόι σου» που αναστάτωσε το… Χαμπέικο

Ο Σπύρος Μεριανός μιλάει για τη συμμετοχή του στο «Σόι σου» που αναστατώνει το Χαμπέικο. Υποδύεται έναν βλάχο, ονόματι... Βλάχος, ο οποίος εμπορεύεται αμνούς!

«Είναι μια επιτυχημένη σειρά και ήταν πολύ τιμητική η guest εμφάνιση που έκανα στην οικογένεια του Χαμπέα» αναφέρει στην Espresso. «Υποδύομαι έναν έμπορο με τον οποίο ο Βαγγέλης (σ.σ.: Γιώργος Γιαννόπουλος) κατάφερε να κλείσει στην καλύτερη τιμή τα αρνιά για το Πάσχα. Είναι ενθουσιασμένος, γιατί έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να κλείσει τη συμφωνία με τον προμηθευτή από τη Βόνιτσα. Ο προμηθευτής, Βλάχος στο όνομα, βλάχος και στη χάρη, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και, όταν ο Μιχάλης (σ.σ.: Γιάννης Δρακόπουλος) τσακώνεται μαζί του, εκείνος του ακυρώνει την παραγγελία. Η οικογένεια Χαμπέα, λοιπόν, παίρνει την πρωτοβουλία να τον καλέσει στο σπίτι για να του αλλάξει γνώμη και να δώσει στον Χαμπέα τα κρέατα στην αρχική τιμή» εξιστορεί ο Σπύρος Μεριανός και, φυσικά, η ιστορία έχει και απρόοπτα: «Μόλις δει ο έμπορος τη Χαρούλα (σ.σ.: Ρένια Λουιζίδου), θα ενθουσιαστεί. Ετσι, την επισκέπτεται ξανά με πεσκέσια. Σιγά σιγά τής κάνει και την πρόταση: να αφήσει τον Χαμπέα και να πάει μαζί του στη Βόνιτσα. Η Χαρούλα, όμως, που πηγαίνει με τα νερά του, τα κάνει όλα αυτά για να τον πείσει να δώσει τα κρέατα στον Βαγγέλη».

Οπως αποκαλύπτει ο Σπύρος Μεριανός, προσπάθησε να αποδώσει τον ρόλο του βλάχου χωρίς να προσβάλει κανέναν και τονίζει το πόσο υπέροχα πέρασε στη διάρκεια των γυρισμάτων:

«Είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης ο Αντώνης Αγγελόπουλος, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στα “Εγκλήματα”. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ ευχάριστο και με έναν από τους γαμπρούς του Χαμπέα, τον Σάββα (σ.σ.: Μελέτης Ηλίας), παίζουμε μαζί και στο “Η ζωή μου όλη” για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Είναι καταπληκτικός συνάδελφος και χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε και στην τηλεόραση. Συγχαρητήρια όμως πρέπει να πω και στη Δήμητρα Τσόλκα, η οποία έγραψε το σενάριο και το κείμενο βγήκε πολύ εύκολα, χωρίς να με δυσκολέψει. Οταν ένα κείμενο στο στόμα του ηθοποιού... φεύγει με άνεση, δείχνει πόσο ταλαντούχος είναι ο συγγραφέας».

Ο ηθοποιός εξομολογείται ότι έβλεπε τη σειρά ως τηλεθεατής. «Φυσικά και την έβλεπα και την είχα ξεχωρίσει, όπως και ο κόσμος άλλωστε. Ο,τι κάνει ο κύριος Αγγελόπουλος το κάνει με πολύ μεράκι. Αγαπάει και τον ηθοποιό και κάνει πολύ προσεκτική δουλειά. Προσέχει τις λεπτομέρειες. Χαίρομαι, λοιπόν, που άκουσα ότι αυτή η δουλειά θα πάει για ακόμα μία σεζόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved