To Master Chef junior επιστρέφει – Όλες οι λεπτομέρειες
Media

To Master Chef junior επιστρέφει – Όλες οι λεπτομέρειες

Αποτέλεσε μία από τις μεγάλης εκπλήξεις, της φετινής σεζόν, κάνοντας τους ιθύνοντες του star να χαμογελούν πλατιά για την επιλογή τους και για τα ποσοστά τηλεθέασης στους πίνακες της τηλεθέασης. 

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Master chef 2», που καταφέρνει να κοντράρει το «survivor 2» του ΣΚΑΪ, τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς προχωρούν οε μία ακόμη έξυπνη κίνηση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, το «Master chef junior» ανήκει πλέον στο δυναμικό του star. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει, για να αναδείξει τον επόμενο... λιλιπούτειο Έλληνα «Master chef». Η επιτυχημένη εκπομπή, που σαρώνει στο εξωτερικό, δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά, ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων. Μια ομάδα από κορυφαίους σεφ και περίφημους εμπειρογνώμονες τροφίμων θα είναι κοντά τους, για να καθοδηγήσει τους μικρούς -και πολλά υποσχόμενους- σεφ, ώστε να μαγειρέψουν σαν επαγγελματίες αλλά και για να τους διδάξουν μαγειρικά κόλπα και μυστικά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έπειτα από οντισιόν, οι 12 καλύτεροι μικροί ερασιτέχνες μάγειρες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του «Master chef junior» και ένα υπέροχο ταξίδι σε θεματικό πάρκο της Ευρώπης για όλη την οικογένεια!

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νέο αυτό πρότζεκτ, που προβλήθηκε το 2011 μέσα από τη συχνότητα του Mega με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, να «χτυπά» από τη νέα σεζόν, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί πρόσωπο για την παρουσίαση ούτε έχουν συζητηθεί τα άτομα της κριτικής επιτροπής και το αν θα είναι οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς. Στόχος και μέλημα των ιθυνόντων του star είναι να δημιουργήσουν, με προσοχή στις λεπτομέρειες, ένα πραγματικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους, που θα τους σέβεται και δεν θα προκαλεί άγχος και πίεση.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved