Ο Ντάνος, το Τατουάζ και η γνώμη των συμπρωταγωνιστών του
Media

Ο Ντάνος, το Τατουάζ και η γνώμη των συμπρωταγωνιστών του

Ακούστηκαν πολλά και υπήρξαν και αρνητικές αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά.

Πώς βρήκε αυτή την κίνηση ο τηλεοπτικός Σάκης της σειράς Το τατουάζ;

«Θεωρώ πως ακούστηκαν πολλά γιατί είναι ο Γιώργος, ο οποίος ήταν νικητής ενός επιτυχημένου ριάλιτι. Αν ήταν στη θέση του, για παράδειγμα, ένα μοντέλο ή ένας τραγουδιστής, φαντάζομαι ότι δεν θα γινόταν τόσο μεγάλος ντόρος. Στο κομμάτι της δουλειάς ο Γιώργος έχει αντίληψη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και η συνεργασία μας είναι άψογη», λέει ο Λάζαρος Βασιλείου στο Mytv

Πιστεύει ότι υπάρχει χώρος για όλους στην υποκριτική;
«Ανεξάρτητα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όλη αυτή την ιστορία που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ο καθένας έχει δικαίωμα και είναι ελεύθερος να δοκιμάσει τις δυνατότητες του. Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που έγιναν ηθοποιοί παρόλο που δεν το είχαν σπουδάσει. Η πορεία τους, όμως, και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν καλύτερο κάποιες φορές και από εκείνων που είχαν σπουδάσει υποκριτική. Η θέση μου είναι ότι από τη στιγμή που ο χώρος της υποκριτικής είναι ανοιχτός και επιτρέπει στον καθένα να μπει σε αυτόν όλοι είναι ελεύθεροι να τον δοκιμάσουν.

Ο καλύτερος κριτής σε αυτό το θέμα είναι ο κόσμος και ο χρόνος! Παρ' όλα αυτά, καταλαβαίνω τις αντιδράσεις κάποιων ηθοποιών γιατί ο χώρος μας πλήττεται τα τελευταία χρόνια. Για να σταματήσει, όμως, αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να το δει ο χώρος αυτό το κομμάτι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved