Power of love spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Η αποχώρηση και ο αγαπημένος παίκτης του κοινού
Media

Power of love spoiler: Απίστευτη ανατροπή! Η αποχώρηση και ο αγαπημένος παίκτης του κοινού

Τα πάνω κάτω θα έρθουν αύριο στο Power of love Gala.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει βάλει και πάλι το χεράκι του και οι ανατροπές έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουν οι παίκτες του Power of love. Σύμφωνα με την πρώτη τουλάχιστον διαρροή που έχει φτάσει στο γραφείο μας στο αυριανό Gala θα υπάρξει ανατροπή.

Τι ακριβώς θα δούμε; Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε! Αυτή την εβδομάδα ο πιο αγαπητός παίκτης, που θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ, είναι ο Ανδρέας Ανδριανός. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης σώζει το σπίτι των ανδρών και δεν θα αποχωρήσει κάποιο αγόρι από το reality της αγάπης, όπως έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Mία κοπέλα είναι εκείνη, λοιπόν, που θα φύγει από το παιχνίδι, σύμφωνα με τη ψηφοφορία των ανδρών, και αυτή δεν είναι άλλη από την Αλεξάνδρα Ορφανού. Η κοπέλα που μπήκε στο Power of love για τον Ανδρέα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε προηγούμενο επεισόδιο, τελικά θα φύγει από το παιχνίδι λόγω του Ανδρέα, αφού εκείνος ψηφίστηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης από τους τηλεθεατές. Πάνω που Αλεξάνδρα και Ανδρέας άρχισαν να έρχονται πιο κοντά ήρθε η ανατροπή που έφερε και το τέλος του φλερτ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved