Νέα εκπομπή μόδας στο Epsilon με την Βίκυ Μπουζούνη
Media

Νέα εκπομπή μόδας στο Epsilon με την Βίκυ Μπουζούνη

Πρεμιέρα για τη νέα lifestyle εκπομπή μόδας «STYLE-RULES» με την Βίκυ Μπουζούνη, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 14:45, στο Epsilon TV.

Η Βίκυ Μπουζούνη και το «STYLE - RULES» παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Μαζί της, ο Διονύσης Πάνος και η Νίκη Πετρουλάκη με όλα τα μυστικά για μια πιο υγιεινή και όμορφη ζωή.
Σε κάθε εκπομπή παρουσιάζεται ένα αφιέρωμα στην ελληνική μόδα το οποίο φιλοξενεί αγαπημένους Έλληνες σχεδιαστές, δείχνοντας όλα τα μυστικά για ένα πετυχημένο στυλ. Παράλληλα με τα αφιερώματα στη μόδα, θα προβάλλονται και οι ομορφιές της Ελλάδας, αφού κάθε αφιέρωμα θα πλαισιώνεται από τα πανέμορφα τοπία όλης της χώρας.

Η εκπομπή μας δείχνει ακόμα πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όλους τομείς. Συμβουλές ομορφιάς, γυμναστικής και υγιεινής διατροφής, δείχνουν τον τρόπο για να ζούμε καλύτερα, ενώ κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούνται και πρόσωπα από το χώρο της τέχνης και του αθλητισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο, η εκπομπή ταξιδεύει σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο στη λίμνη της Βουλιαγμένης και στα Κηπιά Καβάλας όπου βρίσκεται το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη.

Στη συνέχεια, o Βλάσσης Χολέβας μιλάει για τις νέες τάσεις τις μόδας και ο Γιάννης Τόγκος δείχνει πως να διαλέξουν οι υποψήφιες νύφες το τέλειο νυφικό με βάση το σωματότυπο τους.

Ο Διονύσης Πάνος προτείνει 3 βασικά γεύματα, ολοκληρωμένα σε θρεπτικά στοιχεία, με σκοπό την απώλεια βάρους και η Νίκη Πετρουλάκη παρουσιάζει έξυπνες ασκήσεις για τόνωση του οργανισμού μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο αρχηγός πόλο Βουλιαγμένης, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις μετά από τη συμμετοχή του σε 4 Ολυμπιάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved