Η Πάολα και στο σανίδι - Η πρόταση και η συνεργασία
Media

Η Πάολα και στο σανίδι - Η πρόταση και η συνεργασία

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματά να κάνει επιτυχίες.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη, που αυτή την περίοδο δοκιμάζει την επιτυχία με το μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες» στο Θέατρο Broadway.

Όμως δεν φαίνεται να επαναπαύεται και ήδη ετοιμάζει το επόμενο βήμα του. Αυτό θα είναι η αγαπημένη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Μια κυρία στα μπουζούκια», την οποία συνοδεύουν οι μουσικές του Μίμη Πλέσσα. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και παραγωγός έχει ήδη μερικά ονόματα στο μυαλό του. Ένα από αυτά είναι και η Πάολα, καθώς ο ίδιος την εκτιμά και θα ήθελε με τη μοναδική φωνή της να «ντύσει» το μιούζικαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», πριν από μερικές μέρες την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της και της πρότεινε την ιδέα του. Η τραγουδίστρια ξαφνιάστηκε και ένιωσε μεγάλη τιμή για την πρόταση, καθώς χαίρεται πολύ όταν την εμπιστεύονται σημαντικοί άνθρωποι του χώρου. Βέβαια, είναι για εκείνη κάτι καινούργιο, αφού ποτέ της δεν έχει εμφανιστεί στο θέατρο. Οι δυο τους συζήτησαν για λίγο, αλλά δεν κατέληξαν ακόμα σε συμφωνία, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Επίσης, πάντα συζητάει κάθε πρόταση με τον συνεργάτη και φίλο της Κωνσταντίνο Ρήγο. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει και αν τελικά η Πάολα θα ανέβει στο σανίδι. Κάτι που φυσικά θα ήθελαν πολύ οι θαυμαστές της! Ωστόσο, η ιδέα του Γιώργου Βάλαρη ενθουσίασε όσους την άκουσαν, αφού δεν περίμενε κανείς πως θα έκανε αυτή την κίνηση και θα πρότεινε στην ταλαντούχα τραγουδίστρια να παίξει σε μιούζικαλ.

Ο ίδιος αποφάσισε να πλησιάσει και τον Γιάννη Πλούταρχο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, αφού ήταν εκείνος που τον ανέβασε στο σανίδι. Άλλωστε, η εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στις «Γοργόνες και μάγκες» στον ρόλο του Γιάννη Πουλόπουλου είναι από τις πιο επιτυχημένες.
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved