Διονύσης Λάνης: Μιλά για τη συμμετοχή του στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»
Media

Διονύσης Λάνης: Μιλά για τη συμμετοχή του στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»

«Τον ήρωα που υποδύομαι ο αστυνόμος Φευγουλέας τον αποκαλεί βλάκα. Εμένα όμως αυτός ο μπάτσος μού είναι πολύ συμπαθής. Γιατί είναι αφελής και αθώος.

Τον κατανοώ γιατί κι εγώ κάποιες φορές προτιμώ να είμαι στον κόσμο μου. Σε έναν καλύτερο κόσμο!» λέει στην «Espresso» ο Διονύσης Λάνης, ο ηθοποιός που υποδύεται το δεξί χέρι του αστυνόμου Φευγουλέα και αποτελεί μία από τις θετικές εκπλήξεις των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια ευκαιρία στον νέο ηθοποιό, τον οποίο είχε επιλέξει, μαζί με τη Σοφία Φιλιππίδου, κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το».

«Οταν ήμουν στην παράσταση, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η παραγωγή των “Δέκα Μικρών Μήτσων” θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα μου έλεγε να περάσω από οντισιόν για τον ρόλο του αστυνομικού που δεν είναι και τόσο... σπίρτο. Χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτήν τη φοβερή ευκαιρία που μου έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. Και να σκεφτείτε όταν έβλεπα παλιότερα επεισόδια των “Μήτσων” στο YouTube οι σκηνές με τους αστυνομικούς ήταν αυτές που με έκανε να ξεκαρδίζομαι. Πού να ήξερα...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved