Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω να ρίχνω τόσο τρέξιμο και ιδρώτα σ' αυτή την παράσταση, που…»
Media

Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω να ρίχνω τόσο τρέξιμο και ιδρώτα σ' αυτή την παράσταση, που…»

Στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» θα δούμε τον Δημήτρη Σταρόβα.

Στην παράσταση υποδύεται μια γυναίκα, την Ευφροσύνη. Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της;
«Είναι μια αχόρταγη σεξουαλικά γριά. Θα μου πεις, τι δουλειά έχεις εσύ να κάνεις τη στερημένη γριά; Λόγω υπερβολικού ταλέντου, μπορώ να κάνω τα πάντα. Οι υπόλοιπες γυναίκες πάνε να κάνουν επανάσταση και η Ευφροσύνη πάει να διαλέξει ποιο τεκνό θα πάρει»

Ποιος την εξιτάρει πιο πολύ; «Βασικά όλοι. Μαζί με τη φίλη της, Αγλαΐα, διεκδικούν κυρίως, τον Νεοκλή»

Πόση ώρα του παίρνει να μεταμορφωθεί σε γυναίκα; «Δεν ξέρω ακόμα, γιατί το δοκίμασα μόνο μία φορά μέχρι στιγμής στο τρέιλερ και ήταν εφιάλτης. Έχω καλομάθει με τις συναυλίες το καλοκαίρι, να φοράω την κιθάρα μου και να παίζω μουσική και τώρα δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω να κάνω 61 παραστάσεις, όλο το καλοκαίρι, μέσα στη ζέστη, θέλω να μετακομίσω στην Ισλανδία, δεν αντέχω άλλο»

Πιστεύει ότι θα βγει αλώβητος από αυτή την περιοδεία; «Ξέρω 'γω; Αν δεν με βρίσει το κοινό, θα πει πώς «την έβγαλα καθαρή». Βλέπω να ρίχνω τόσο τρέξιμο και ιδρώτα σ' αυτή την παράσταση, που θα είναι μια καλή ευκαιρία να αδυνατίσω»

Πώς τον έπεισε ο Ρήγας να κάνει όλο το καλοκαίρι παραστάσεις -κάθε μέρα και σε άλλη πόλη- αντί για διακοπές; «Θέλω να πω δημοσίως ότι ο Ρήγας είναι απατεώνας. Μου είχε πει ότι θα έχω μια σκηνή, άντε δύο, και ξαφνικά βρίσκομαι να παίζω για 80 λεπτά. Το καταγγέλλω αυτό», λέει ο ηθοποιός στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved