Kara Sevda: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια
Media

Kara Sevda: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Γεμάτος ανατροπές είναι ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Kara Sevda».

Ο Κεμάλ, έχει αλλάξει χαρακτήρα και είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους ανθρώπους που τον έβλαψαν και τον έστειλαν αδίκως στη φυλακή περνώντας τις χειρότερες μέρες της ζωής του.

Από την άλλη, ο Εμίρ συνεχίζει να είναι αδίστακτος και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει στο πλευρό του τη Νιχάν και την Ντενίζ. Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το Mytv, ο άνδρας ετοιμάζει ακόμα ένα χτύπημα προκειμένου να βλάψει τον μεγαλύτερο του εχθρό.

Συγκεκριμένα, δίνει εντολή και καίει το κουρείο του πατέρα του Κεμάλ, το οποίο μέσα σε δευτερόλεπτα τυλίγεται στις φλόγες! Το σοκ της οικογένειας είναι μεγάλο. Οι ίδιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η περιουσία που με τόσο κόπο απέκτησαν έγινε... στάχτες! Ο Κεμάλ, όταν ενημερώνεται για την πυρκαγιά, σπεύδει αμέσως στο σημείο. Ψύχραιμος, όπως πάντα, και θέλοντας να κάνει τον πατέρα του να αισθανθεί καλύτερα, του υπόσχεται πως πολύ σύντομα θα φτιάξουν το κουρείο ξανά. Ο άνδρας είναι βέβαιος πως πίσω από τον εμπρησμό κρύβεται ο Εμίρ και έτσι αποφασίζει να του «απαντήσει» με το ίδιο νόμισμα! Ο ίδιος, έχοντας στην κατοχή του ση-μαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Εμίρ, οργανώνει το σχέδιο του πολύ προσεκτικά. Σύμμαχός του στην εφαρμογή του σχεδίου του είναι ο Ζεχίρ.. Ο τελευταίος, λοιπόν, μεταφέρει τη μητέρα του Εμίρ, τη Μουζγκιάν, στο σπίτι του! Παράλληλα, καλεί τους δημοσιογράφους ανώνυμα λέγοντας τους πως η μητέρα του Εμίρ ζει! Λίγο αργότερα, η Βιλντάν σαστίζει βλέποντας τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι και ενημερώνει αμέσως τον Εμίρ. Εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί. Όταν φτάνει και βλέπει μπροστά του τη μητέρα του, παγώνει καθώς γνώριζε πως ήταν νεκρή! Μόλις η Νιχάν μαθαίνει για αυτή την εξέλιξη προειδοποιεί τον Κεμάλ πως μετά από αυτό που έκανε ο Εμίρ θα γίνει πιο επικίνδυνος... Από την άλλη, ο Γκαλίπ, μαθαίνοντας για την «επιστροφή» της Μουζγκιάν, πηγαίνει αμέσως στην έπαυλη, ενώ παράλληλα ψάχνεψε. μανία να βρει τον γιατρό της γυναίκας! Λίγα λεπτά μετά, καταφθάνει στο σπίτι η Αστυνομία και συλλαμβάνει τον Γκαλίπ. Ώρες αργότερα, ο Κεμάλ συναντιέται· με τον Εμίρ, αφήνοντας του υπόνοιες πως γνωρίζει πράγματα για την οικογένεια του που εκείνος αγνοεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved