Τζίμα-Λάμπρου: «Όποιος πει ότι δεν παρακολουθεί τον ανταγωνισμό λέει ψέματα»
Media

Τζίμα-Λάμπρου: «Όποιος πει ότι δεν παρακολουθεί τον ανταγωνισμό λέει ψέματα»

Το τηλεοπτικό δίδυμο Τζίμα-Λάμπρου μιλούν για τη σχέση τους με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Οι παρουσιαστές του ALPHA σχολιάζουν παράλληλα αν κοιτούν τον ανταγωνισμό αλλά και τους στόχους που έχουν για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Την ώρα προβολής της εκπομπής έχετε δυνατούς αντιπάλους... από το «πρωινό» του ΑΝΤ1 μέχρι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ. Κοιτάτε τον ανταγωνισμό;

Ρ. ΤΖ.: «Βλέπω όλες τις εκπομπές, πολύ αναλυτικά, λεπτό προς λεπτό».

ΣΠ. Λ.: «Οποιος πει ότι δεν τον παρακολουθεί λέει ψέματα».

Ποια είναι η σχέση σας με τα ποσοστά τηλεθέασης;

Ρ. ΤΖ.: «Τα κοιτάζω καθημερινά, αλλά όχι με εμμονή. Θέλω να καταλάβω τι προτιμά να βλέπει ο κόσμος από εμάς. Υπάρχουν θέματα που το κοινό προτιμά να τα βλέπει από ένα συγκεκριμένο κανάλι».

ΣΠ. Λ.: Τα νούμερα, επίσης, τα βλέπω κάθε μέρα, όμως δεν επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτομαι και τη θεματολογία. Δεν πρόκειται να πουλήσω κάπως μια είδηση, για να κάνω υψηλότερη τηλεθέαση δεν μου αρέσουν οι ταρζανιές. Θέλω να είμαι τίμιος, αντικειμενικός. Οταν στον κόσμος δίνεις σωστή ενημέρωση, θα σε εκτιμήσει. Το κοινό δεν τρώει κουτόχορτο πλέον...».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας γι' αυτή τη δεύτερη χρονιά;

Ρ. ΤΖ.: «Δεν θέλω να βάλω ποσοτικούς στόχους, γιατί θα είναι έκπληξη για εμένα αν μπορέσουμε να αλλάξουμε δραματικά την εικόνα σε επίπεδο αριθμών. Αυτό θέλει πολύ χρόνο. Θέλω, όμως, από τη στιγμή που θα έχουμε περισσότερη διάρκεια, να είμαστε πιο αναλυτικοί στα θέματα».

ΣΠ. Λ.: Θα ήθελα να είμαι και πιο ψηλά, σε νούμερα, στο νεανικό κοινό και στο σύνολο. Προσωπικός μου στόχος είναι να δώσουμε στον κόσμο περισσότερες ειδήσεις...», τονίζουν στο TV KOUS KOUS.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved